Υλικά

1 ώριμη μπανάνα


200 gr. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια


3 dl κρέμα γάλακτος


1/2 λεμόνι (τον χυμό του)


1 dl αμύγδαλα


1 dl φουντούκια


Τριμενη σοκολάτα ότι προτιμάει ο καθενας


Φρούτα επιλογής


Εκτέλεση





Λιώνουμε την μπανάνα σε ένα βαθύ μπολάκι και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το στημένο λεμόνι.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα άλλο μπολ να αφρατέψει και την προσθέτουμε μέσα στα προηγούμενα υλικά που ανακάτεψαμε.

Χτυπάμε τα φουντούκια και τα αμύγδαλα όλα μαζί στο μπλέντερ κοπής δεν τα λιώνουμε τελείως αφήνουμε λίγο μικρά κομματάκια.

Στην συνέχεια βάζουμε τους ξηρούς καρπούς μέσα σε ατομικά μπολάκια περίπου δυο κουταλιές του γλυκού και στο τέλος την κρέμα που φτιάξαμε.

Βάζουμε τα μπολακια στο ψυγείο για περίπου 5 με 6 ώρες να κρυώσει το μείγμα και όταν θελουμε να σερβίρουμε τρίβουμε από πάνω τριμενη σοκολάτα και στολίζουμε με ότι φρούτα θελουμε.


Δείτε μία συνταγή για τζίζκεικ χωρίς ζάχαρη:





 
 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.