Το feature θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες με το νέο update της εφαρμογής 

Ποιος δεν έχει γράψει κάτι για το οποίο μετά από λίγη ώρα μετάνιωσε; Ποιος δεν έχει στείλει κάποιο μεθυσμένο μήνυμα για το οποίο δεν ήταν καθόλου περήφανος όταν συνειδητοποίησε τι είχε γράψει; Το νέο update του Facebook Messenger θα περιλαμβάνει μία λειτουργία, η οποία θα μας γλιτώσει από αρκετούς τέτοιου είδους μπελάδες.


Από τα μέσα του περασμένου Νοέμβρη έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα της λειτουργίας «Unsend» στο Facebook Messenger σε ορισμένες ομάδες χρηστών. Σύμφωνα με διάφορα Μέσα του εξωτερικού, η λειτουργία στην εφαρμογή είναι διαθέσιμη ήδη από την Τρίτη 5/2 για συσκευές Android και iOS. Ωστόσο μέχρι και την Τετάρτη 6/2 σε κάποιους χρήστες στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο το «Unsend».







Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone» για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.




Η επιλογή αυτή διαφέρει με την παλιά «Διαγραφή», η οποία ναι μεν έσβηνε το μήνυμα που μόλις είχες στείλει αλλά οι παραλήπτες το έβλεπαν κανονικά. Ας σημειωθεί ωστόσο ότι στην περίπτωση του «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.











Η επιλογή Unsend θα εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.