Πόσα ζήτησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την επόμενη δουλειά της;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι τηλεοπτικά άστεγη, μετά το τέλος του My Style Rocks στο ΣΚΑΪ, και ήδη ψάχνει την επόμενη επαγγελματική στάση της. Πληροφορίες, πάντως, λένε ότι η νέα δουλειά της γνωστής παρουσιάστριας θα είναι στην μεγάλη οθόνη.Παρουσιάστρια, Survivor και… ηθοποιός
Ο Όμηρος Ευστρατιάδης ετοιμάζει την 5η ταινία της σειράς «Ρόδα Τσάντα Και Κοπάνα» και η διαδικασία παραγωγής και δημιουργίας κρύβει εκπλήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με το αζημίωτο φυσικά.


Ο σκηνοθέτης έχει ήδη κάνει επαφές με την παρουσιάστρια προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συμμετοχής της στην ταινία, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ζητά ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τη δούμε και σε ρόλο ηθοποιού.


Το ποσό που ζήτησε αγγίζει τις 50.000 ευρώ, με τον Ευστρατιάδη να είναι πρόθυμος να το διαπραγματευτεί, ενώ ψάχνει και χορηγό ώστε να γίνει ευκολότερη η δουλειά του.Μετά από το ρόλο της παρουσιάστριας και της επίδωξης… Survivor ήρθε η ώρα να τη δούμε και σαν ηθοποιό!

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.