Αυτό είναι το ξόρκι! 

Έχεις δίπλα σου αλλά όχι κοντά σου το άλλο σου μισό;


Κάνε τον δικό σου με το ξόρκι της αγάπης! Ναι όπως διάβασες... κάνε του μάγια και θα έχεις κάποιον να περνάς τις ρομαντικές στιγμές που έχει φανταστεί μαζί του. Διαβάστε παρακάτω...

Τι είναι τα μαγικά ξόρκια: οτιδήποτε προφέρεις και το πιστεύεις πραγματικά πάρα πολύ! Στηριζόμενη στη δύναμη της αυθυποβολής , μπορείς να εφαρμόσεις με μεγάλη επιτυχία όλες τις «γητειές» του έρωτα. Νιώσε τη μαγεία του έρωτα και δώσε τα κατάλληλα μηνύματα στο σύμπαν και άνοιξε διάπλατα την πόρτα της καρδιάς σου για να υποδεχθείς την καινούργια σου αγάπη!


Λίγα λόγια για τα μάγια της αγάπης: τα μάγια της αγάπης γίνονται αν θέλεις να προσελκύσεις κοντά σου τους άλλους, όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε φιλικό. Ακόμη τα μάγια αυτά θα σε βοηθήσουν να δεις την αυτοπεποίθηση σου να ανεβαίνει στα ύψη και το σέξαπιλ σου να χτυπάει κόκκινο! Και μην ξεχνάς να τα βλέπεις όλα αυτά σαν παιχνιδάκια, μην τα πάρεις και πολύ κατάκαρδα στην προσπάθεια σου να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, γιατί πάνω από όλα παίζει ρόλο η ερωτική χημεία!


Αναζητώντας την αγάπη


Θα χρειαστείς: 1 φύλλο χαρτί αλληλογραφίας, 1 κόκκινο στυλό ή μαρκαδόρο, 1 φάκελο αλληλογραφίας, το αγαπημένο σου άρωμα, το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και μερικά ροζ ή κόκκινα πέταλα λουλουδιών!


Τι να κάνεις: Γράψε στο χαρτί με το κόκκινο στυλό σου, τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει ο ιδανικός άντρας γενικά. Ψέκασε το χαρτί με το άρωμα σου, δίπλωσε το και βάλτο στο φάκελο. Αφού το κάνεις αυτό, πάρε τα πέταλα των λουλουδιών και κράτησε τα στο δεξί σου χέρι. Σκέψου τον εαυτό σου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ότι είσαι πιο ερωτευμένη από ποτέ, και κράτησε αυτή την εικόνα ενώ σκορπάς τα ροδοπέταλα μέσα στο φάκελο. Κλείσε το φάκελο και σφράγισε το πρώτο ξόρκι της αγάπης με ένα φιλί, αφού πρώτα έχεις βάλει στα χείλη σου το κόκκινο κραγιόν σου! Κρύψε το φάκελο σε ένα μέρος που θα το ξέρεις μόνο εσύ και μην τον ανοίξεις ποτέ αυτό το φάκελο! Αν ο φάκελος ανοιχτεί το ξόρκι ακυρώνεται. Ιδανικά προτίμησε να είναι Παρασκευή και με Πανσέληνο που θα το κάνεις.


Τιπ: Πρόσεξε όταν περιγράφεις τον ιδανικό άντρα, να μην περιγράφεις με τα λόγια σου κάποιο συγκριμένο άτομο.


Για την έρευνα που δημοσιεύεται στην Επιθεώρηση Εξελικτικής Βιολογίας, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν προγράμματα σε κομπιούτερ προκειμένου να αλλάξουν σταδιακά τα πρόσωπα των ανδρών – από εντελώς ξυρισμένα, με λίγο χνούδι, μουστάκι και αργότερα μούσι. Παράλληλα, έγιναν επεμβάσεις στα μάγουλα, το σαγόνι και άλλα στοιχεία ώστε ο ίδιος άνδρας να εμφανίζεται λιγότερο ή περισσότερο αρρενωπός.
Όταν οι γυναίκες είδαν τις εικόνες, τα πρόσωπα που ήταν πιο αρρενωπά ή πιο «θηλυκά» αποδείχθηκαν λιγότερο γοητευτικά από τα πρόσωπα που δεν είχαν υποστεί κάποια αλλαγή όταν ο άνδρας ήταν εντελώς ξυρισμένος.
Τα κοντά γένια κρίθηκαν ως η πλέον γοητευτική πινελιά και οι γυναίκες δήλωσαν ότι τα προτιμούν σε άνδρες με τους οποίους θα ήθελαν να έχουν σύντομη σχέση, σε σύγκριση με τα μούσια, τα οποία έκριναν πιο θελκτικά για μακροχρόνιες σχέσεις. Οι πολύ αρρενωποί αλλά και οι κάπως θηλυκοί τύποι κρίθηκαν ως λιγότερο ελκυστικοί, ασχέτως πρόθεσης σχέσης.


«Η σεξουαλική επιλογή των γυναικών έχει διαμορφώσει την εξέλιξη του ανδρικού καλλωπισμού σε πολλά είδη», έγραψε ο συντάκτης της έρευνας που είχε τίτλο «Το παράδοξο της αρρενωπότητας: πως επηρεάζεται από την τριχοφυία του προσώπου». 

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.