Ένας νεαρός άνδρας που έλουσε τη φίλη του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, ζητάει να μειωθεί ο χρόνος παραμονής του στη φυλακή επειδή θεωρεί πως είναι πολύς.
Ο Brae Taylor Lewis έκαψε την τότε φίλη του Kyesha Finemore, της οποίας το σώμα είναι σήμερα γεμάτο με ουλές μετά τη σοκαριστική επίθεση που συνέβη στο Marsden του Brisbane τον Μάιο του 2016.
Με εγκαύματα που κάλυπταν σχεδόν ολόκληρο το σώμα της, η 17χρονη τότε Finemore έμεινε σε κώμα και πάλευε για μέρες για τη ζωή της.
Brae Lewis (pictured left) was found guilty of dousing his girlfriend Kyesha Finemore (pictured right) in petrol before setting her alight in Marsden, south of Brisbane in May 2016
Ο 20χρονος Lewis κρίθηκε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας και καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης, αλλά σήμερα ζητάει να βγει νωρίτερα από τη φυλακή, καθώς τα 11 χρόνια του φαίνονται… πολλά!
Ο δικηγόρος του, κος Andrew Hoare, κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο του Brisbane την περασμένη Πέμπτη για να γίνει νέα δίκη, καθώς θεωρεί πως μία ποινή 8 με 9 ετών θα ήταν πιο δίκαιη για τον πελάτη του, αφού όπως λέει ο κατηγορούμενος, δεν ήθελε να κάψει τη φίλη του παρά μόνο να την… τρομάξει.
The incident stemmed from an argument, before Lewis threw petrol on Ms Finemore (pictured) and set her on fire
Ο Lewis ήταν γενικά βίαιος με την Finemore, αφού μέρες πριν τη λούσει με βενζίνη και της βάλει φωτιά, την κάρφωσε με ένα κατσαβίδι στο πόδι.
With burns covering almost her entire body, Ms Finemore, then aged 17, was left in a coma, fighting for her life after the attack 
Οι εισαγγελείς αρνήθηκαν την προσφυγή του δικηγόρου, αφού οι πράξεις του Lewis αποδεικνύουν ότι έβλαψε σκόπιμα την Finemore.
At the time of the horrific attack, neighbours rushed to the house after hearing screams coming from the property
Τα 11 χρόνια είναι ούτως ή άλλως λίγα για όσα έκανε στην άτυχη κοπέλα. Της κατέστρεψε τη ζωή και τώρα ζητάει να τον λυπηθούν. Μακάρι να μη βγει ούτε μια μέρα νωρίτερα από τη φυλακή!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.