Την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αλέξη Τσίπρα στο «Λευκό Παλάτι», η Περιστέρα Μπαζιάνα έπινε τσάι μαζί με την σύζυγο του Τούρκου Πρωθυπουργού, Εμινέ. 
Οι δύο κυρίες αντάλλαξαν θερμές χειραψίες, φωτογραφήθηκαν μαζί και στην συνέχεια και οι δύο χαμογελαστές απόλαυσαν το τσάι τους, συζητώντας.
Η Περιστέρα Μπαζιάνα προτίμησε μία σχετικά απλή εμφάνιση φορώντας μία μαύρη pencil φούστα με μαύρες γόβες και μία λευκή μπλούζα η οποία έσπαγε την μονοτονία του μαύρου.
Από την άλλη η Εμινέ επέλεξε ένα δερμάτινο μαύρο φόρεμα μέσα από το οποίο φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι. Από την πλευρά της, την μονοτονία του μαύρου έσπασε η γαλάζια μαντήλα της και η ιδίου χρώματος μπλούζα της.
Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Εμινέ Ερντογάν και η Περιστάρα Μπαζιάνα  συναντιούνται, καθώς σύζυγος του Ελληνα πρωθυπουργού είχε συναντήσει πάλι την Εμινέ τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αθήνα κατά την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.
Μάλιστα όταν η Εμινέ Ερντογάν ακύρωσε το επίσημο πρόγραμμα και την ξενάγηση της στην Αθήνα λόγω αδιαθεσίας η Μπέτυ Μπαζιάνα την επισκέφθηκε για τσάι τότε στο ξενοδοχείο της.
Να σημειωθεί πως μετά την συνάντηση τους, η Εμινέ μάλιστα έκανε και μία ανάρτηση στο Twitter, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την συνάντησή της με την Περιστέρα Μπαζιάνα.
Η σύζυγος του Τούρκου Πρωθυπουργού έγραψε ως σχόλιο:
«Κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης, υποδεχθήκαμε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την αξιότιμη Μπέτυ Μπαζιάνα στη χώρα μας. Πιστεύω ότι οι αμοιβαίες επισκέψεις θα ενδυναμώσουν την φιλία ανάμεσα στις χώρες μας».
Resmî ziyaret dolayısıyla Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile ülkemizde bulunan kıymetli Peristera Baziana Hanımefendi ile biraraya geldik. Karşılıklı ziyaretlerin ülkelerimiz arasındaki dostluğu güçlendireceğine inanıyorum.
415 people are talking about this
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.