Η αστυνομία διερευνά τους ισχυρισμούς ότι ένας άντρας, ο Ρινάτ Μπιλιάννο κρατούσε τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Λίλια, ως φυλακισμένη και σκλάβα του σεξ για έξι χρόνια , χωρίς να την αφήσει ποτέ να βγει έξω από το μικρό σπίτι τους.

Η γυναίκα, στα 20 της, στους τσιμεντένιους τοίχους, χωρίς να βλέπει το φως της ημέρας στο Πουσκίνιο, στην περιοχή της Μόσχας, ισχυρίστηκε. Έμεινε έγκυος τέσσερις φορές κατά τα έτη της κόλασης της, είπε ο δικηγόρος της.

Αυτή την εβδομάδα κατόρθωσε να καλέσει την αστυνομία, η οποία ήρθε για να την απελευθερώσει αυτή και τα τέσσερα παιδιά της, αφού κατέστρεψαν το διαμέρισμα.

«Ήμασταν κλειδωμένοι μέσα σε όλη την ώρα. Δεν μπορούσα να πάω οπουδήποτε. Η νεαρότερη κόρη μου μόνο μία φορά στη ζωή της βγήκε έξω», είπε.
Ο «σύζυγος» της έβγαζε τα παιδιά έξω περιστασιακά, αλλά εκείνη την όχι.

«Με κλωτσούσε, με κτυπούσε με ένα ραβδί. Έζησα για έξι χρόνια», είπε, δείχνοντας αποδείξεις για τους τραυματισμούς της.

«Είπε στον γιο μας: Ρούσλαν, όταν μεγαλώνεις, πρέπει να συνεχίσεις να την κτυπάς έτσι, με γροθιές και κλωτσιές, γιατί είναι πολύ κακιά.»
Η αστυνομία έσπασε την πόρτα για να σώσει τη μητέρα και τα παιδιά της, αφού κατόρθωσε να καλέσει για βοήθεια.
Αυτή και τα παιδιά βρίσκονται τώρα σε άσυλο γυναίκες. Τα παιδιά δεν μπορούν να μιλήσουν σωστά και έχουν «προβλήματα ανάπτυξης». Ο δικηγόρος της, Σεργκέι Αφάνισιφ, δήλωσε ότι η γυναίκα και τα παιδιά της είχαν κρατηθεί όμηροι και ότι είχαν υποστεί «βία και βασανιστήρια».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε σε μια προκαταρκτική έρευνα ο άνδρας θα μείνει φυλακισμένος για επτά χρόνια.


 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.