Τρία ρομαντικά αγόρια αποφάσισαν να προσφέρουν από ένα λουλούδι σε κάθε κορίτσι του σχολείου τους για την την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Ο 8χρονος Tristan Valentine, ο 7χρονος Kyan Rice και ο 6χρονος Lincoln Holmes, αποφάσισαν να συνεργαστούν για να μοιράσουν χαρά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα 270 κορίτσια και τις 70 γυναίκες που δουλεύουν στο σχολείο τους.
Eighth-grader Tristan Valentine, seventh-grader Kyan Rice, and sixth-grader Lincoln Holmes bough flowers for the 270 girls and 70 female staff at Summit Trail Middle School in Kansas
Οι μαθητές από το Κάνσας ξόδεψαν εκατοντάδες δολάρια για να αγοράσουν τα λουλούδια, ενώ εξασφάλισαν ότι τα άνθη θα έφταναν για όλες και πως δεν θα έμενε κανένα κορίτσι παραπονεμένο.
Αφότου αγόρασαν εκατοντάδες λουλούδια, οι τρεις μαθητές στάθηκαν στις εισόδους του σχολείου τους και προσέφεραν ένα ροζ λουλούδι σε κάθε κορίτσι και γυναίκα που εισερχόταν στο κτίριο.
The boys positioned themselves at the entrance of the school and offered a flower to every girl that entered
Ένα από τα αγόρια, ο Tristan, δήλωσε ότι ήθελε κάθε κορίτσι να «αισθάνεται ξεχωριστό» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
“Δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε αυτή την έκπληξη. Είπα σε μόνο λίγους φίλους μου γι’ αυτήν και τα κορίτσια ήταν πολύ χαρούμενα με τα λουλούδια μας,” είπε ο 8χρονος στο KMBC.
The boys spent their own allowances to buy more than 100 flowers for every girl and female member of staff at the school 
Ο Kyan πρόσθεσε ότι όταν ο φίλος του ο Tristan τον πλησίασε για να του πει για την ιδέα, εκείνος ενθουσιάστηκε κι αποφάσισε να δωρίσει 100 δολάρια από τα χρήματα που είχε μαζέψει ως διαιτητής ποδοσφαίρου για να την εκπληρώσουν.
Όταν το αποφάσισαν, ο Tristan και η μητέρα του βγήκαν για να αγοράσουν λουλούδια μία μέρα πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Students at Summit Trail Middle School in Kansas pose with their flowers on Valentine's Day
Τα αγόρια έφτασαν στο σχολείο νωρίς το επόμενο πρωί και ξεκίνησαν να προσφέρουν τα λουλούδια στα κορίτσια και τα μέλη του προσωπικού που εισέρχονταν στο σχολείο.
“Συγκινήθηκα μόλις είδα τη γλυκιά χειρονομία τους,” είπε η διευθύντρια του σχολείου, κα  Sarah Guerrero.
“Είμαι περήφανη για τα αγόρια μας, αλλά και για τους γονείς τους που μεγαλώνουν παιδιά με τέτοιες αξίες! Αξίζουν σε όλους τους πολλά συγχαρητήρια!”
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.