Υλικά


» 4 φλιτζάνια γάλα φρέσκο
» 7-8 κ.τ.σ. ζάχαρη
» 1 φάκελο κρέμα αραβοσίτου βανίλια
» 1 βανίλια
» 1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι – βρασμένο –
» Λίγη κανέλα – τριμμένη –

Εκτέλεση

– Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζετε την κρέμα αραβοσίτου όπως αναγράφεται στις οδηγίες.
– Μόλις αρχίσει να πήζει η κρέμα ρίχνετε τη βανίλια και το ρύζι.
– Ανακατεύετε συνεχώς να μην καεί η κρέμα και αποσύρετε από τη φωτιά.
– Σερβίρετε σε μπολάκια και πασπαλίζετε με κανέλα τριμμένη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.