Ένας παιδεραστής έμεινε παράλυτος αφού πήδηξε έξω από ένα παράθυρο προσπαθώντας να δραπετεύσει από την αστυνομία.
Ο 29χρονος είχε συλληφθεί από την αστυνομία της Μόσχας σε ένα διαμέρισμα όπου φέρεται να «επιτέθηκε σεξουαλικά» σε ένα 11χρονο κορίτσι.
Κατά τη διάρκεια μιας αναπαράστασης στο σημείο που συνέβη η επίθεση, οι αστυνομικοί έβγαλαν τις χειροπέδες του δράστη.
The unnamed suspect who is alleged to have attacked an 11-year-old girl at a flat in Moscow and broke his spine trying to get away from police 
Ο άντρας ξαφνικά πήδηξε έξω από το παράθυρο του τρίτου ορόφου για να διαφύγει από την αστυνομία και έσπασε τη σπονδυλική του στήλη με την πτώση του στο έδαφος.
Ο δράστης – ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι μετανάστης από το Κιργιστάν – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κακώσεις του νωτιαίου μυελού.
Palekhskaya street in Moscow where the suspect jumped from a third floor flat trying to escape from police during a reconstruction 
Η μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι ο άντρας είχε ασκήσει επανειλημμένα «σεξουαλική βία» στην 11χρονη κόρη της τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.
Ο δράστης εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό αστυνόμευση και θα οδηγηθεί στη φυλακή μόλις επιτρέψουν οι γιατροί την έξοδό του από το νοσοκομείο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.