Η Hallie-Mae πέρασε μόλις δύο ώρες μαζί με τον αδελφό της, αλλά ακόμα και σε ένα τόσο σύντομο διάστημα, κατάφερε να δημιουργήσει μαζί του έναν απίστευτο δεσμό.
Ήταν μόλις 18 μηνών όταν ο Lucas-Jay άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας της και το σύντομο διάστημά τους, πρόβαλε και τον αγάπησε πολύ…
Έτσι, όταν οι γονείς της έπρεπε να της πουν τα νέα μετά το θάνατό του, σκέφτηκαν πως θα ήταν καλύτερα να αναπαραστήσουν στην κηδεία του τα όσα πέρασαν οι δυο τους.
Η Hallie-Mae φορούσε ένα όμορφο φόρεμα που ήταν καλυμμένο με φωτογραφίες τους. Μόλις της ανέφεραν οι γονείς της ότι το μωρό δεν θα ήταν πλέον μαζί τους, ο μικρό κορίτσι φίλησε μία από τις φωτογραφίες του μικρότερου αδερφού της.
Μιλώντας στο Mirror Online, η μαμά της, Jasmine, η οποία ζει στο Blackpool, δήλωσε: “Φορούσε το φόρεμα με υπερηφάνεια γιατί γνώριζε ότι ήταν ο μικρός αδελφός της.”
“Μας έκανε να νιώθουμε ότι το αγόρι μας ήταν πάντα μαζί μας και ότι θα είναι πάντα μαζί μας, παρόλο που δεν είναι εδώ.”
“Το κρατούσε φριχτά και παρατηρούσε τις φωτογραφίες τους λέγοντας ‘Ωωω το μωρό μας!’ Έσκυψε επίσης να δώσει στη φωτογραφία του ένα φιλί.”
“Οι δυο τους είχαν δημιουργήσει τέτοιο δεσμό που όμοιός του δεν υπάρχει κανείς άλλος.”
“Όταν τη ρωτάμε πού είναι ο Lucas, δείχνει αμέσως στο ράφι του στο σαλόνι μας.”
“Δεν έχει επηρεαστεί από αυτό γιατί προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο πιο θετικοί μπορούμε όταν είμαστε μαζί της.”
Η 23χρονη Jasmine και ο σύντροφός της, ο 22χρονος Kyle Barton, έμαθαν στην εξέταση των 20 εβδομάδων ότι ο Lucas-Jay είχε μισή καρδιά.
Οι γιατροί έδωσαν στο μωρό 50% πιθανότητες επιβίωσης και οι γονείς αποφάσισαν να συνεχίσουν την εγκυμοσύνη για να του δώσουν μια ευκαιρία στη ζωή.
Το μωρό γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου αλλά υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα σε μία ώρα από τη γέννησή του. Αν και η κατάστασή του βελτιώθηκε ελαφρώς, το βρέφος πέθανε μετά από εννέα ώρες.
Η Hallie-Mae έφτασε στο νοσοκομείο εγκαίρως για να συναντήσει τον μικρό αδερφό της και πέρασε δύο ώρες μαζί του πριν το μωρό φύγει από τη ζωή.
“Ήταν το δυσκολότερο έτος της ζωής μας, χωρίς την κόρη μας δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρναμε, είναι πραγματικά ο βράχος μας,” είπε η Jasmine.
“Την ημέρα της κηδείας του, μας είδε αναστατωμένους στο αυτοκίνητο και ενώ ήταν καθισμένη ανάμεσά μας έπιασε τα χέρια και των δύο μας και δεν τα άφησε καθόλου κατά τη διάρκεια της διαδρομής.”
“Μας βοήθησε πραγματικά εκείνη την ημέρα και κάθε μέρα μετά από αυτή την στιγμή στη ζωή μας.”
“Είναι σαν να ζεις δύο ζωές… Στη μία προσπαθείς απελπισμένα να είσαι φυσιολογικός, ενώ στην πραγματικότητα αισθάνεσαι άδειος, και στην άλλη πενθείς για το θάνατο του παιδιού σου…”
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.