Εντυπωσιασμένος από το εργοστάσιο μεταποίησης του Αγροτικού και Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού στα Καλάβρυτα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, που φορώντας μια λευκή ρόμπα «εργαστηρίου» παρακολούθησε από κοντά όλη τη διαδικασία παραγωγής, κατά την επίσκεψή του εκεί.
«Δεν ήρθα εδώ για να σας αραδιάσω τα πεπραγμένα των προηγούμενων που γονάτισαν την εγχώρια αγροτική παραγωγή. Ήρθα για να μιλήσω μαζί σας και να σας ακούσω. Να οργανώσουμε μαζί, τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για να στηριχθεί ο αγροτικός κόσμος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
Για τις εγκαταστάσεις σχολίασε πως θα τις ζήλευε και το πιο σύγχρονο εργοστάσιο μεταποίησης, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
«Θα πήζω και γιαούρτι τώρα, αφού έμαθα να πήζω τυρί», είπε κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός, εκφράζοντας παράλληλα και κάποιες απορίες του. «Έτσι βγαίνει, κομματάκια; Αυτό τι είναι μυζήθρα ή φέτα;», ρώτησε μεταξύ άλλων τους εργαζομένους.
Ο πρωθυπουργός δοκίμασε και γιαούρτι, σχολιάζοντας ότι «αυτά θα έπρεπε να τρώνε οι τουρίστες», αλλά τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό έδειξε για την φασολάδα που περιλαμβανόταν στο σημερινό μενού των εργαζομένων. «Α, θα κάτσω κι εγώ!», δήλωσε μαθαίνοντας ότι όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν σπίτι στα Καλάβρυτα τρώνε στην κουζίνα του Συνεταιρισμού και ότι το μενού για την ημέρα είχε κόκκινη φασολάδα.


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.