Μια… ταπεινή εκτίμηση για την δημοτικότητά του έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε ότι τώρα θα πρέπει να ανέρχεται στο 75%! Την ίδια ώρα ωστόσο οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν την δημοτικότητά του γύρω στο 40%, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί.

Καταγγέλλοντας για μία ακόμη φορά, σε ένα tweet, την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ σχετικά με τις πιθανές διασυνδέσεις μεταξύ της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του και της Ρωσίας το 2016, ο Αμερικανός πρόεδρος άδραξε την ευκαίρια για να αποδώσει τα εύσημα… στον εαυτό του.

«Χωρίς το κυνήγι των μαγισσών της ρωσικής έρευνας, και με όλα όσα καταφέραμε τα τελευταία δύο χρόνια (μείωση των φόρων, δικαστές, ένοπλες δυνάμεις, βετεράνοι κ.α…), η δημοτικότητά μου θα ήταν στο 75% παρά στο 50%, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του (ινστιτούτου) Rasmussen» έγραψε ο μεγιστάνας.

Without the phony Russia Witch Hunt, and with all that we have accomplished in the last almost two years (Tax & Regulation Cuts, Judge’s, Military, Vets, etc.) my approval rating would be at 75% rather than the 50% just reported by Rasmussen. It’s called Presidential Harassment!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 6 Δεκεμβρίου 2018

«Αυτό ονομάζεται προεδρική παρενόχληση!» συμπλήρωσε ο Τραμπ. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ιστότοπου FiveThirtyEight, που υπολογίζει καθημερινά τη δημοτικότητα του προέδρου χρησιμοποιώντας δεδομένα από διάφορα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων, το 42,1% των Αμερικανών επιδοκιμάζει τη δράση του προέδρου των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.