Η μητέρα του 17 μηνών Peter Connelly που βασανίστηκε, έχει τη δυνατότητα να στείλει γράμματα στα άλλα παιδιά της μέσα από τη φυλακή.
Η Tracey Connelly παρακολούθησε ένα πορνό στο οποίο ο 17 μηνών γιος της Peter βασανίσθηκε μέχρι θανάτου το 2007 από τον σύντροφό της, τον Steven Barker και τον αδερφό του, τον Jason Owen.
Ωστόσο, παρόλο που δεν τα φρόντιζε, της δόθηκε άδεια να γράφει δύο γράμματα το χρόνο στα άλλα παιδιά της για να «χτίσει γέφυρες» μαζί τους προτού βγει από τη φυλακή.
Tracey Connelly, pictured in 2013 when she was free on licence after being jailed for her role in the death of her son, has been allowed to write to her other children
Οι αρχές εποπτεύουν την επαφή τους, με διαμεσολαβητές που ελέγχουν τα γράμματα προτού αποσταλούν στα παιδιά, σύμφωνα με το The Sun.
Μία πηγή είπε στην εφημερίδα: “Παρακολουθούσε το παιδί της να λιμοκτονεί και να δέχεται βίαια επίθεση, αλλά τώρα της δίνεται άλλη μια ευκαιρία να είναι μητέρα.”
Peter, known as Baby P, was tortured to death in 2007 by her lover Steven Barker and his brother Jason Owen
“Σήμερα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα άλλα παιδιά της.”
“Δεν φαίνεται να λυπάται. Συνέχεια αναφέρει πως δεν ευθύνεται για ό,τι έγινε στο άτυχο αγόρι.”
Connelly (pictured after her arrest in 2007) has been allowed to write to her surviving children from prison
Το αγόρι υπέστη περισσότερους από 50 τραυματισμούς πριν το θάνατό του στο Haringey του Βόρειου Λονδίνου.
Η 35χρονη Connelly φυλακίστηκε το 2009. Στα γράμματα που έγραφε από τη φυλακή, η μητέρα αρνούνταν τη συμμετοχή της στο θάνατο του γιου της και ανέλυε τη φιλία της με την δολοφόνο Rose West.
Είπε ότι η West, η οποία σκότωσε τουλάχιστον 10 κορίτσια με τον σύζυγό της Fred, την βοήθησε να χάσει βάρος.
Η Connelly αποκάλυψε επίσης ότι πιστεύει πως είναι αθώα, παρόλο που έκρυψε τα βασανιστήρια του γιου της από τους κοινωνικούς λειτουργούς.
Η καταδικασθείσα συζήτησε επίσης να φτιάξει ένα κέικ για να γιορτάσει το επερχόμενο διαζύγιό της.
Convicted rapist Steven Barker
Ο Barker ήταν ένας σαδιστής νεοναζί που βίασε ένα κορίτσι ηλικίας δύο ετών, βασάνισε τη δική του γιαγιά και είναι ύποπτος για σεξουαλικές επιθέσεις σε αρκετά άλλα παιδιά.
Ο Owen τους ήταν ένας κακοποιός που ήταν εξαρτημένος από την κοκαΐνη και ένας καταδικασμένος εμπρηστής, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι βίασε ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών.
Paedophile lodger Jason Owen
Την εποχή του θανάτου του, ο Peter και οι τρεις αδελφές του ζούσαν σε ένα σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια με τη μητέρα τους, τον φίλο της Barker, τον παιδεραστή αδελφό του Owen και τα τέσσερα παιδιά του, καθώς και τη 15χρονη φίλη του Owen.
Τρία από τα παιδιά – ο Peter και δύο από τις αδελφές του – βρίσκονταν στο Μητρώο Προστασίας Παιδιών του Haringey λόγω φόβων ότι παραμελούνταν από τη μητέρα τους.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.