Ένα κορίτσι ηλικίας 12 ετών που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού στο σχολείο κρεμάστηκε από την κουκέτα του δωματίου της.
Οι φίλες της Jessica Scatterson κάλεσαν την αστυνομία αφού η μικρή δημοσίευσε μια φωτογραφία του ποδιού της, στο οποίο έγραφε “RIP” και άλλα τραγικά μηνύματα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μέσα στη νύχτα.
Οι αστυνομικοί ξύπνησαν τον πατέρα της, ο οποίος ανακάλυψε την κόρη του νεκρή, περιτριγυρισμένη από παιχνίδια, στην κρεβατοκάμαρά της.
Jessica Scatterson, 12, was said to have been being bullied
Ο πατέρας βρήκε επίσης χειρόγραφες σημειώσεις και σχέδια, τα οποία αποδίδουν το θάνατό της σε αυτοκτονία, καθώς και το όνομα του κοριτσιού που την εκφόβιζε.
Η μητέρα της Jessica είπε ότι είχε μιλήσει με τους δασκάλους για τη δύσκολη ζωή της, αφού πολλές φορές μόλις γυρνούσε από το σχολείο, πήγαινε στον πατέρα της, τον Christopher Scatterson, και έκλαιγε.
Police were called to her house by Jessica's friends after they saw the worrying social media post
Ο αστυνομικός Ross Dryden πήγε στο σπίτι της οικογένειας στις 3.45 π.μ. της 22ας Απριλίου του 2017 και λίγο αργότερα, άκουσε μια “δυνατή κραυγή” από τον πάνω όροφο.
Ο Dryden προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή τη μικρή Jessica μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο αλλά δεν τα κατάφερε.
She had previously come home with scratches to her face and a swollen eye after arguing with another girl
Η αστυνομία βρήκε μια σειρά χειρόγραφων σημειώσεων στην κρεβατοκάμαρά της.
“Αυτά περιείχαν αναφορές αυτοκτονίας και θανάτου και μια εικόνα κάποιου που κρεμάστηκε,” είπε ο Dryden.
Οι φίλοι της Jessica δήλωσαν στην αστυνομία ότι είχε προηγουμένως αυτοτραυματιστεί, αλλά ποτέ δεν το είπε στους γονείς ή τους δασκάλους της.
Μια μέρα, η Jessica είχε έρθει στο σπίτι με γρατζουνιές στο πρόσωπό της και ένα πρησμένο μάτι μετά από έναν καβγά που είχε με ένα άλλο κορίτσι. Το θέμα αναφέρθηκε στην αστυνομία, αλλά δεν ήταν σαφές ποιος ξεκίνησε τον καβγά, γι’ αυτό δεν έγινε καμία ενέργεια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.