Με μία δημόσια τοποθέτησή στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, έπειτα από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας, έδωσε την απάντησή της, σε εκείνους που μιλούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα για τον «ναρκομανή» Ζακ Κωστόπουλο.


«Ο ‘ναρκομανής μαχαιροβγαλτης’ Ζακ ούτε μαχαίρι κρατούσε ούτε ουσίες είχε πάρει, έγραψε στο facebook. Μην πείτε λέξη μερικοί, κιχ μη βγάλετε. Που μας λέγατε ότι υπερασπιζομαστε έναν αθώο άνθρωπο επειδή ήταν λέει… γκει ακτιβιστής. Κιχ όμως. #justiceforZakZackie.» έγραψε η Ελενα Ακρίτα στον τοίχο της.
Η εν λόγω δημοσίευση έρχεται κατόπιν πληθώρας επιθέσεων, τις οποίες δέχθηκε η δημοσιογράφος έπειτα από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, σχετικά με με τη στάση την οποία τήρησε, καταδικάζοντας τις βιαιότητες εναντίον του από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εγκλωβίστηκε.
Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες ενώ η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων. Με βάση τις πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία η οποία εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επιπλέον, εντοπίστηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο ισχνή ωστόσο που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Δείτε την σχετική ανάρτηση της κ. Έλενας Ακρίτα:
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.