Παραπληγικό αγοράκι πέταξε τις πατερίτσες και περπάτησε μόλις άγγιξε τον Τίμιο Σταυρό από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων
Ρίγη συγκίνησης και δέος προκαλεί το νέο θαύμα με ένα παραπληγικό παιδί το οποίο περπάτησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μόλις το «σταύρωσαν» με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού. Το επίμαχο βίντεο που θα δείτε με το θαυμαστό περιστατικό, έχει δημοσιευτεί από πιστό στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ώρες έχει χιλιάδες προβολές και έχει συγκεντρώσει πολλά likes, ενώ πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.
Ο ναός στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται ο Τίμιος Σταυρός εδώ και αρκετές ημέρες για προσκύνημα ήταν κατάμεστος το απόγευμα της Δευτέρας και κουνήθηκε συθέμελα από όσα είδαν οι πιστοί να εκτυλίσσονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους, αναγκάζοντάς τους όλους να φωνάζουν «θαύμα, θαύμα»!
Ηταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν μια νεαρή γυναίκα, η οποία συνόδευε ένα μικρό αγόρι με πατερίτσες, βρέθηκε μπροστά στον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη που κρατούσε τον Τίμιο Σταυρό. Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από τον γυναικωνίτη το παιδί εμφανίζεται να περπατάει με μεγάλη δυσκολία, έχοντας πάντα ως στήριγμα τις πατερίτσες του, καθώς και τη μητέρα του.
Ο ιερέας, κρατώντας στα χέρια του τον Σταυρό, φαίνεται να σταυρώνει στα πόδια και τα χέρια το παιδί και να συζητάει μαζί του για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια ο πατήρ Δημήτριος ζητάει από τη μητέρα του παιδιού να φιλήσει τον Σταυρό και να φύγει δίπλα από το παιδί της, το οποίο στήριζε ως εκείνη τη στιγμή. Ο ιερωμένος σηκώνεται πάνω και παίρνει τις πατερίτσες από τα χέρια του παιδιού, το οποίο φαίνεται σε κάποια στιγμή στο βίντεο σχεδόν να ακροβατεί για να μην πέσει στο δάπεδο.
Ο κόσμος ξέσπασε σε αναφιλητά Ξαφνικά ο πατήρ Δημήτριος λέει στο παιδί «Περπάτα τώρα» και το αγόρι ξεκινά με διστακτικά βήματα να περπατά πολύ αργά μέσα στην εκκλησία, ενώ ο κόσμος ξεσπά σε αναφιλητά δοξάζοντας τη θεία δύναμη του Σταυρού.
Η μητέρα δε σταματά να κλαίει βλέποντας πως το παιδί της περπατάει κανονικά, δίχως να χρειάζεται καν υποστήριγμα, ενώ ο μικρός περνά μέσα από τους εκατοντάδες πιστούς οι οποίοι έχουν κατακλύσει τον ναό και στο βίντεο φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά του, αφού και ο ίδιος έχει ξεσπάσει σε γοερό κλάμα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.