Ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram
Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και όλοι οι celebrities (και όχι μόνο) σπεύδουν να αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα εκείνα για τα οποία είναι ευγνώμονες. Μεταξύ αυτών και ο δημοφιλής ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις, που ευχαρίστησε για όσα υπέροχα έχει στη ζωή, περισσότερο από όλα ωστόσο για τον σύζυγό του Ντέιβιντ Μπούρτκα. Ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά τους και τον ίδιο να αγκαλιάζει σφιχτά τον σύζυγό του δείχνοντας πόσο ερωτευμένος είναι μαζί του.
Ο Χάρις επιβεβαίωσε πως είναι ομοφυλόφιλος τον Νοέμβριο του 2006 δηλώνοντας: «Είμαι χαρούμενος να σταματήσω τις όποιες φήμες ή λανθασμένες αντιλήψεις και πολύ περήφανος να ανακοινώσω ότι είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος ομοφυλόφιλος που ζει τη ζωή του στο μέγιστο και νιώθω πολύ τυχερός που δουλεύω με υπέροχους ανθρώπους στο χώρο που αγαπώ».
Τον Σεπτέμβριο του 2007, ο Χάρις παρευρέθηκε στα βραβεία Έμμυ μαζί με τον αρραβωνιαστικό του Ντέιβιντ Μπούρτκα, επιβεβαιώνοντας αργότερα τη σχέση τους, που όπως δήλωσε, άρχισε το 2004. Στις 14 Αυγούστου 2010, ο Χάρις ανακοίνωσε πως εκείνος και ο Μπούρτκα περίμεναν δίδυμα μέσω μιας παρένθετης μητέρας. Τα διζυγωτικά δίδυμα Γκίντεον Σκοτ, αγόρι, και Χάρπερ Γκρέις, κορίτσι, γεννήθηκαν στις 12 Οκτωβρίου 2010.
Έπειτα από το πέρασμα του νόμου για την ισότητα στο γάμο στη Νέα Υόρκη στις 24 Ιουνίου 2011, ο Χάρις και ο Μπούρτκα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μέσω Τουίτερ, δηλώνοντας ότι η πρόταση του ενός στον άλλο είχε γίνει πέντε χρόνια νωρίτερα αλλά θέλησαν να κρατήσουν τον αρραβώνα τους μυστικό μέχρι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων να γίνει νόμιμος


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.