Οι τηλεθεατές μίας εκπομπής παρακολουθούσαν σοκαρισμένα τη μητέρα ενός άνδρα που πέθανε αφότου έβαλε σιλικόνη στους όρχεις του για να ευχαριστήσει σεξουαλικά τον σύντροφό του.
Η Linda Chapman από τη Μελβούρνη είπε στην εκπομπή The Project της Τρίτης πως ο Dylan Hafertepen ανάγκασε τον 28χρονο γιο της, Jack Chapman, να βάλει σιλικόνη στους όρχεις του για να τον ικανοποιήσει.
Η κ. Chapman ήταν εμφανώς κλονισμένη όταν μίλησε με τον κ. Hafertepen, κατηγορώντας τον για το θάνατο του γιου της.
Describing Mr Chapman's (left) relationship with Mr Hafertepen (right), Ms Chapman claimed the pair were in a relationship
Οι τηλεθεατές ήταν σοκαρισμένοι και κάποιοι απ’ αυτούς σχολίασαν αρνητικά τους συντελεστές της εκπομπής που έβγαλαν “στον αέρα” ένα τέτοιο θέμα.
“Σοβαρές ιστορίες αποκαλύπτονται με τόσο απαξιωτικό τρόπο. Όλα για την τηλεθέαση,” είπε ένας τηλεθεατής.
Linda Chapman (pictured), the Melbourne mother of a man who died after injecting his scrotum with silicone, has confronted his US ‘bondage master’
Άλλοι υποστήριξαν ότι η εκπομπή κατηγορούσε τη σχέση μεταξύ του κ. Chapman και του κ. Hafertepen.
“Πολλοί άνθρωποι ζουν σε διαφορετικές σχέσεις από μια συμβατική οικογένεια. Ενώ η απώλεια ενός νέου ανθρώπου είναι καταστροφική, θεωρώ ότι αυτή ήταν μια γενικευμένη επίθεση στις ομόφυλες σχέσεις,” έγραψε ένας άλλος τηλεθεατής στο Twitter.
“Αυτή δεν ήταν υγιής σχέση αλλά όμως αυτός δεν είναι λόγος να κατηγορούμε όσους είναι γκέι κι έχουν σχέσεις με άτομα του ίδιου φίλου,” είπε ένα τρίτο άτομο.
Viewers criticised The Project after airing the segment (Pictured: host Carrie Bickmore)
Η κ. Chapman ξέσπασε σε δάκρυα όταν μίλησε για το θάνατο του γιου της.
“Τι είδους άνθρωπος είναι αυτός που του είπε να βάλει σιλικόνη στους όρχεις του;;”
“Δεν είχα την ευκαιρία να του πω αντίο, ήταν στο νοσοκομείο για περίπου μια εβδομάδα και κανείς δεν σκέφτηκε ότι μια μητέρα θα ήθελε να το ξέρει.”
Ο κ. Hafertepen δήλωσε ότι ο κ. Chapman είχε ζητήσει να μην ειδοποιηθεί η μητέρα του για τα προβλήματα υγείας του “εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο”.
Ms Chapman's son, Jack, was part of a 'cult' in Seattle, fronted by ‘master’ Dylan Hafertepen (pictured)
Ο κ. Hafertepen δήλωσε ότι δεν ήταν αυτός που έβαλε σιλικόνη στους όρχεις του κ. Chapman αλλά η μητέρα του κατηγόρησε εκείνον για το θάνατο του γιου της.
“Μακάρι να ήσουν εσύ νεκρός,”  είπε η μητέρα και ο κ. Hafertepen απάντησε: “Μακάρι να ήμουν κι εγώ νεκρός, Linda.”
Mr Chapman (pictured), who went by the name ‘Pup Tank’, died from ‘silicone embolism syndrome’ last month after he injected the liquid substance into his scrotum
“Αυτός είναι ο γιος μου,” είπε η μητέρα δείχνοντας τη φωτογραφία του. “Αυτός είναι ο Jack μου. Αυτός είναι ο γιος μου, όχι έτσι όπως τον έκανες εσύ. Όχι έτσι όπως ήθελες εσύ να είναι,” είπε η μητέρα ξεσπώντας ξανά σε δάκρυα.
“Τι είδους άτομο βάζει στους όρχεις του φίλου του σιλικόνη για να ευχαριστηθεί; Τι είδους άτομο το κάνει αυτό;”
“Κάποιος που ένιωθε τόσο άσχημα για τον εαυτό του, κάποιον που ήταν ευάλωτος, ήθελε μόνο την αγάπη σου, με κάθε κόστος. Και την πλήρωσε με τη ζωή του.”
In many of the images, Mr Hafertepen (left) and the pups - including Mr Chapman (right) - are seen with engorged testicles the size that squashed into skimpy tight outfits
“Είσαι υπεύθυνος για το θάνατο του Jack. Αν δεν σε συναντούσε ποτέ, θα ήταν ακόμα ζωντανός και θα ήταν στο σπίτι μαζί μου.”
Mr Hafertepen (bottom left) and his pups often share photos of themselves on Instagram or Tumblr, where they are shirtless, in jockstraps and harnesses, or naked
Η κ. Chapman είπε ότι ο κ. Hafertepen δεν ήταν ευπρόσδεκτος στην κηδεία του γιου της, αφού τον πέταξε “με τις κλωτσιές” έξω από το σπίτι της.
“Σε μισώ,” είπε η κ. Chapman. “Σε μισώ για ό,τι έκανες στο παιδί μου.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.