Ένα αντρόγυνο μοιράζεται το κρεβάτι του με τον ίδιο άντρα

Η Bella και ο Ken από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ ήταν ήδη 5 χρόνια παντρεμένοι και μεγάλωναν και δύο κόρες μαζί ώσπου η Bella γνώρισε τον Daniel σε ένα πάρτι και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Μολονότι το ζευγάρι ήταν φανατικοί οπαδοί της μονογαμίας, συμφώνησαν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον Daniel και τη δική του γυναίκα, με την οποία διατηρούσαν ανοιχτή σχέση.

Στο τέλος έκαναν σεξ μεταξύ τους, όπως αναφέρει η 34χρονη Bella, μόνο που ο 38χρονος Ken συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά για κείνον. Ο 33χρονος Daniel αντιμετώπιζε προβλήματα στον δικό του γάμο και το 2015 χώρισε με τη σύζυγό του, όταν πλέον ο δρόμος ήταν ανοιχτός.

Το επόμενο βήμα έμοιαζε λογικό για τους Ken, Bella και Daniel, που τον κάλεσαν να μείνει στο σπίτι τους. Το τρίο και τα παιδιά μετακόμισαν τελικά σε μεγαλύτερη κατοικία και φρόντισαν να βάλουν στην κρεβατοκάμαρα και ένα king size κρεβάτι ετσι ώστε να τους χωράει όλους.

Οι ομαδικές συνευρέσεις τους έφεραν ωστόσο ορισμένες φορές κοντά τους δύο άντρες, παρότι σεξ δεν γινόταν συχνά: «Είναι σαν την τούρτα», δηλώνει ο Daniel, «δεν τρως τούρτα όλη την ώρα». Οι γονείς έπρεπε βέβαια να εξηγήσουν στις δύο κόρες τους τη νέα οικογενειακή κατάσταση, πόσο δε μάλλον τώρα που ο μπαμπάς αισθανόταν ολοένα και μεγαλύτερη έλξη για τον εραστή της γυναίκας του.

«Πρώτο μπαμπά» μου αποκαλεί η 7χρονη σήμερα κόρη Aurelie τον Ken και «άλλο μου μπαμπά» τον Daniel…


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.