Ανήκουστο! Απαράδεκτο! Φρικώδες! Κι όμως σε συνέδριο ειπώθηκε ότι πρέπει να αποδεχτούμε την παιδοφιλία γιατί “αυτός είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός κάποιων και διαφορετικά δε θα είναι ποτέ ελεύθεροι”!
Το αδιανόητο επιχείρημα κατατέθηκε σε συνέδριο του προγράμματος TEDx που λειτουργεί τοπικά και στην χώρα μας.
Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΜΚΟ) που κάνει συνέδρια με σκοπό τη διάδοση ιδεών που αξίζουν (Ideas Worth Spreading). Ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο με στόχο να συναντηθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου· από εκεί προέρχεται και η ονομασία TED, Technology, Entertainment, Design.
Από το 2006 οι ομιλίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, με άδειες Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα. Το Μάιο του 2013, περισσότερες από 1.500 ομιλίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στο διαδίκτυο. Ως τον Ιανουάριο του 2009 είχαν ειδωθεί από χρήστες 50 εκατομμύρια φορές. Τον Ιούνιο του 2011 είχαν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια, ενώ στις 13 Νοεμβρίου του 2012 οι θεάσεις των ομιλιών έφτασαν το 1 δισεκατομμύριο.
Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να δίνει σε κοινότητες, οργανισμούς αλλά και άτομα τη δυνατότητα να κάνουν συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο. Διοργανώνοντας ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx. Στην Ελλάδα TEDx έχουν γίνει σε Αθήνα, Χανιά, Ανώγεια, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Μονεμβασιά, Ρόδο και Σύρο.
Σε ένα, λοιπόν, από τα εν λόγω συνέδρια (ευτυχώς όχι στην χώρα μας αλλά στο εξωτερικό) η νεαρά δεσποινίδα που μπορείτε να δείτε στο επίμαχο βίντεο θέλησε να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των παιδόφιλων!!!
Δείτε τις απίστευτες δηλώσεις της νεαρής στο βίντεο που ακολουθεί:
Και τώρα όλοι πέφτουν από τα σύννεφα….
Όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς κατά καιρούς επικρίνοντας τα διάφορα νομοθετήματα περί της ομοφυλοφιλίας πήγαινε ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας ότι σε λίγο θα μας πλασάρουν ως φυσική και την παιδιοφιλία ή την κτηνοβασία έπεσαν τα κοράκια του μιντιακού συρφετού να τον κατασπαράξουν και να τον χαρακτηρίσουν εμπαθή, γραφικό και τον λόγο του μεσαιωνικό!
Ο κ. Σεραφείμ το είχε επισημάνει και στο παρελθόν ότι«ανθρώπινο και ατομικό δικαίωμα είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα αλλά όχι οι στρεβλώσεις και οι εκτροπές της όπως η ομοφυλοφιλία, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όλα αυτά τα φρικώδη και ανόσια”
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.