Μία αγρότισσα έπαθε σοκ όταν είδε πως μια από τις κατσίκες της γέννησε ένα ασυνήθιστο πλάσμα, το οποίο ήταν κάτι σαν διασταύρωση χοίρου με άνθρωπο.
Η 40χρονη Josephine Repique, δήλωσε ότι η κατσίκα της γέννησε αυτό το μήνα στο μικρό αγρόκτημά της, στο Sultan Kudarat, στις Φιλιππίνες.
Όμως μόλις το μωρό βγήκε από την κοιλιά της κατσίκας, η 40χρονη αγρότισσα δεν πίστευε στα μάτια της.
The small furless animal has shiny pale pink skin and trotters like a pig. It was delivered by a goat on a farm in Sultan Kudarat, the Philippines
Το παράξενο πλάσμα είναι πολύ μεγαλύτερο από το αδερφάκι του και έχει ανοιχτό ροζ δέρμα και πόδια σαν χοίρου, ενώ η δομή του σώματός του θύμιζε ανθρώπινη.
Η κ. Repique είπε ότι το μωρό έμοιαζε σαν “διασταύρωση” χοίρου με άνθρωπο.
“Ήμασταν συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς βγήκε έτσι αυτό το πλάσμα. Όλοι οι γείτονές μας συρρέουν στο σπίτι μας για να το δουν.”
Δυστυχώς, η μητέρα και τα δύο κατσικάκια της πέθαναν, προκαλώντας φόβους ότι το πλάσμα ήταν δημιούργημα του διαβόλου.
“Κανείς δεν ξέρει τι είναι, αλλά δεν είναι κατσίκα. Είναι τρομακτικό. Όλοι αναρωτιόμαστε τι είναι και αν αυτό το πλάσμα οφείλεται σε κακή τύχη.”
Ms Repique said the baby, who sadly died at birth, 'looked like a pig, with a mix of human' 
Αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι η κατσίκα υπέφερε από μια γενετική μετάλλαξη.
Ο Δρ. Agapita Salces από το Ινστιτούτο Επιστήμης των Ζώων του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων δήλωσε ότι το έμβρυο φαίνεται ότι υπέστη γενετική μετάλλαξη στην κοιλιά της κατσίκας.
Fears were sparked among neighbours that the creature was a cursed 'mutant devil' however scientists believe it is a genetic mutation
“Είναι μια πιθανή περίπτωση γενετικής μετάλλαξης. Είναι επίσης πιθανό η μητέρα να έπασχε από μία ασθένεια που προκλήθηκε από τσιμπήματα των κουνουπιών και σε αυτήν να οφείλεται η παράξενη ανάπτυξη του βρέφους.”
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.