Τη φήμη του αχόρταγου για σeξ και όργια Αγίου Πρεβέζης, ο έκλυτος βίος του οποίου σόκαρε την Ελλάδα το ’80, φαίνεται πως ζήλεψε ένας ιερέας σε χωριό των Ιωαννίνων!

Πληροφορίες της «Espresso» επισημαίνουν πως ο 60χρονος ιερωμένος έχει κάνει άνω κάτω το χωριό, με τους κατοίκους να συζητούν χαμηλόφωνα τη «ροζ» δράση του, ενώ οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι είναι τόσο παθιασμένος με το ωραίο φύλο, που δεν έχει διστάσει να… χουφτώσει μέχρι και τις συζύγους των γιων του! Οι κάτοικοι του καταπράσινου χωριού, που έχουν αναστατωθεί από τα καμώματα του παπά, ξέρουν ονόματα και καταστάσεις. Οι ορμές του 60χρονου σeξομανούς είναι τόσο μεγάλες, που έχει φτάσει σε σημείο να καταπατά κάθε ιερό και όσιο, αδιαφορώντας για τα ράσα του και για το λειτούργημα που υποτίθεται ότι υπηρετεί, καθώς κάνει σeξ ακόμα και στο… ύπαιθρο γύρω από την εκκλησία!

Στιγμές πάθους

Ο κατάλογος των γυναικών με τις οποίες έχει συνευρεθεί εpωτικά δεν έχει τελειωμό. Η Τ., η Ε., η Δ., η Χ., η Β. είναι κάποιες από τις γυναίκες του χωριού -και όμορών του- που έζησαν στιγμές πάθους με τον έκφυλο παπά. Οπως όμως συζητιέται στα στενά του χωριού, ακόμα και το καφενείο έχει… αναστενάξει από τα «αχ» και τα «βαχ» του ρασοφόρου και των εpωμένων του. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», στο καφενείο ο παπάς δεν παίζει ξερή και πρέφα, αλλά εpωτικά παιχνίδια!

Ο ιερέας περιμένει υπομονετικά να έρθει η ώρα που θα σχολάσει ο υπάλληλος του καφενείου και, αφού προφανώς έχει βγάλει αντικλείδια, μόλις τον δει να απομακρύνεται, κλειδώνει την κεντρική πόρτα, αφήνοντας μισάνοιχτη την πίσω. Από εκεί μπαίνει η γυναίκα η οποία θα τον ικανοποιήσει για τη βραδιά σε ένα πρόχειρο δωματιάκι το οποίο έχει φτιάξει ίσα ίσα ώστε να χωρούν άνετα οι δυο τους, μολονότι οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει κάνει πολλές φορές όργια και με πάνω από μία κοπέλες!

Εντούτοις, τα κουτσομπολιά για τον 60χρονο δεν σταματούν εδώ, μια και, οπως ακούγεται, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού έχει φτάσει στο σημείο να θωπεύσει ακόμα και τις νύφες του! Οι γυναίκες με λυγμούς ανέφεραν στους συζύγους τους ότι τόλμησε να τις αγγίξει και να τις φιλήσει, με συνέπεια εκείνοι να γίνουν έξαλλοι και να ξυλοκοπήσουν τον ίδιο τους τον πατέρα! Εκτός από τα παιδιά του, λέγεται ότι έχει δεχτεί επιθέσεις και από άλλους συζύγους γυναικών που έχουν διαμαρτυρηθεί ότι τους… έβαλε χέρι ή τις φίλησε.

Η δράση του παπά έχει γίνει γνωστή και στα γύρω χωριά, και το σούσουρο το οποίο έχει προκληθεί υπερβαίνει κάθε προηγούμενο. Οι παλαιότεροι τον συγκρίνουν με τον άλλοτε μητροπολίτη Πρεβέζης και Νικοπόλεως Στυλιανό Κορνάρο, η αποκάλυψη των εpωτικών σκανδάλων του οποίου είχε συνταράξει την Ελλάδα πριν από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι στο χωριό όπου ζει, οι οποίοι του έχουν κολλήσει το προσωνύμιο «Αγιος».

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.