Ένας κλέφτης από τη Βραζιλία προσπάθησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο από μια γυναίκα αλλά τελικά δεν ήταν τόσο “μάγκας” όσο νόμιζε.
Ο 18χρονος Magdeel da Silva ξέσπασε σε κλάματα όταν η 22χρονη Sabrina Leites τον “ξάπλωσε”στο πεζοδρόμιο και τον ακινητοποίησε μαγκώνοντας το μπράτσο τους με τους μηρούς της.
Στο βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στα social media, ο Da Silva ακούγεται να φωνάζει «όχι άλλο», ενώ η Leites του δίνει χαστούκια.
An aspiring flight attendant from Brazil took matters into her own hands and prevented a cell phone thief from escaping by placing an arm-bar on him for almost 20 minutes before cops arrived to make the arrest
Η Leites, η οποία κάνει μαθήματα jiu-jitsu εδώ και τέσσερα χρόνια, βρισκόταν έξω από το σπίτι της στο Manaus της Βραζιλίας το προηγούμενο βράδυ όταν ο Da Silva και ένας άλλος συνεργός του την τράβηξαν με μοτοσικλέτα και της ζήτησαν το κινητό της.
Magdeel da Silva was placed into an arm-lock and could be heard crying for help after he and an accomplice tried stealing a cell phone from a woman in Brazil
Η Leites, η οποία έχει άσπρη ζώνη στις πολεμικές τέχνες, αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό της αφού της έχουν κλέψει ήδη τέσσερα κινητά μέσα από το σπίτι της, σύμφωνα με το Βραζιλιάνικο δελτίο ειδήσεων D24AM.
Ο συνεργός του Da Silva κατάφερε να ξεφύγει από τη μοτοσικλέτα αλλά ο ίδιος ο Da Silva έμεινε πίσω.
Sabrina Leites put all of the lessons she's learned in the four years she has been practicing jiu-jitsu when two men tried to rob her cell phone as she stood outside her home
Ο γείτονας της Leites είδε το συμβάν και ακολούθησε τον έφηβο εγκληματία με το αυτοκίνητό του.
Η νεαρή γυναίκα χρησιμοποίησε μία από τις πιο κοινές τεχνικές jiu-jitsu για να κρατήσει τον Da Silva που προσπάθησε να διαφύγει και τον ακινητοποίησε για 20 λεπτά μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.
“Όταν ξέρεις τη σωστή τεχνική μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα,” είπε η Leites.
“Αν ήταν οπλισμένοι, δεν υπήρχε περίπτωση να αντιδράσω.”Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.