Μια Αμερικανίδα που πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη έριξε το νεογέννητο μωρό της από ένα αυτοκίνητο ενώ ήταν εν κινήσει και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το όχημα.

Η 32χρονη Nicole Stasio, πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο σε μια διασταύρωση στο Denpasar την Τρίτη το βράδυ, σύμφωνα με τις δηλώσεις ενός οδηγού κι ενός ξεναγού που ήταν μαζί της.

Nicole Stasio (pictured) jumped out of the car without warning at an intersection in Denpasar on Tuesday evening, police said

Οι ντόπιοι βρήκαν το βρέφος με σοβαρούς τραυματισμούς ένα μίλι περίπου πριν η Stasio πηδήξει από το όχημα.

Το μωρό πέθανε περίπου επτά ώρες αργότερα στο νοσοκομείο του Μπαλί, στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Stasio. Ο επικεφαλής της αστυνομίας Nyoman Wiarajaya, δήλωσε ότι οι αξιωματικοί δεν μπόρεσαν να ανακρίνουν τη  Stasio επειδή νοσηλεύεται με βαριά κατάθλιψη.

Villagers found the baby with severe injuries less than a mile from where Stasio leapt out of the vehicle. Pictured, Stasio during her pregnancy

Ο Wiarajaya είπε ότι η γυναίκα, που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, ταξίδεψε στο Μπαλί με τους γονείς της τον Ιούλιο.

Οι γονείς της παρέμειναν στο Μπαλί για περίπου 10 ημέρες και η Stasio γέννησε στο νησί το Σεπτέμβριο μετά την αποχώρηση των γονιών της.

Police said a driver and guide said they had taken Stasio (pictured) and her daughter to Bali's international airport on Tuesday evening but she changed her mind about leaving

“Δεν απαντούσε όταν τη ρωτούσαν οι γονείς της για τον πατέρα του μωρού,” δήλωσε ο Wiarajaya σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρε από τον οδηγό και τον ξεναγό που συνόδευαν την οικογένεια από την άφιξή τους στο νησί.

“Αλλά έδωσε την εντύπωση ότι ήταν άγαμη και η οικογένειά της ήθελε η κόρη τους να γεννήσει το παιδί στο εξωτερικό, σαν να ήθελαν ν’ αποφύγουν κάτι.”

Police said the woman, who was born in California, traveled to Bali with her parents in July

Οι φίλοι της στο Facebook δήλωσαν ότι η Stasio υπέφερε από κατάθλιψη μετά τον τοκετό.

Ο οδηγός Wayan Siaja και ο ξεναγός Made Arimbawa είπαν στην αστυνομία ότι είχαν πάρει τη Stasio και την κόρη της στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί την Τρίτη το βράδυ.

Αλλά η Stasio άλλαξε γνώμη και τους ενημέρωσε ενώ ήταν στο αυτοκίνητο, λίγο πριν προβεί στις απονενοημένες πράξεις της
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.