Ένας λάθος χειρισμός πάνω σε απότομη στροφή στην Κηφισιά ήταν η αιτία που έριξε το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου του Alpha στο γκρεμό.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την αστυνομική ρεπόρτερ Ηρώ Καριοφύλλη, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, το σοκ όμως της πτώσης ήταν μεγάλο.

Όλα άρχισαν χτες την νύχτα έπειτα από τις 21:30 όταν η δημοσιογράφος έφυγε από το κανάλι όπου δουλεύει ώστε να γυρίσει στο σπίτι της στα βόρεια προάστια.

Όπως επισημαίνουν οι πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διαδρομής και ενώ βρισκόταν σε στενό δρόμο προς την Πεντέλη, και για άγνωστη έως τώρα αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της πέφτοντας σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων. Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν η Ηρώ Καριοφύλλη, καθώς την πορεία του αυτοκινήτου της στο κενό ανέκοψε ένα δέντρο.

Παρά το σοκ η δημοσιογράφος, κατόρθωσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με  το σημείο της πτώσης επεσήμανε, εκείνο το οποίο της φώναζε ένας φύλακας πολυτελούς κατοικίας που είδε από τις κάμερες ασφαλείας το σκηνικό και έσπευσε να βοηθήσει. «Σβήσε το αυτοκίνητο να μην πάρει φωτιά», της φώναξε προκειμένου να της πει κατόπιν: «πες τους να έρθουν στο σπίτι του Βακάκη. Να έρθουν στο σπίτι του Jumbo».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.