Ένας πατέρας από το Τέξας κατηγορήθηκε για εγκατάλειψη παιδιών, επειδή όταν άφησε τα δυο παιδιά του μόνα στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια, η 6χρονη κόρη του στραγγάλισε τον 1 έτους αδελφό της με μια ζώνη ασφαλείας.
Ο 26χρονος Adrian Dreshaun Middleton από το Χιούστον συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για το περιστατικό της 20ης Μαΐου, όπου ο γιος του, Adrian Middleton, έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας από την ίδια του την αδερφή.
Adrian Dreshaun Middleton, 26, from Houston was arrested last week but is no longer in police custody Monday
Ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι έδωσε στα παιδιά σνακ και νερό, ενεργοποίησε τον κλιματισμό και τους έβαλε μια ταινία και σκόπευε να τα αφήσει μόνα τους στο όχημα για 30 με 45 λεπτά.
Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας του πάρκινγκ έδειξαν ότι ο πατέρας είχε φύγει από τις 10.45 π.μ. και γύρισε στις 12.15 μ.μ.
Ο εναγόμενος ισχυρίστηκε ότι είχε ελέγξει τα παιδιά κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος και πως όλα ήταν καλά. Αλλά σύμφωνα με τα βίντεο, δεν τα έλεγξε.
Adrian Dreshaun Middleton
Ο Middleton είπε πως όταν επέστρεψε στο πάρκινγκ του Harris County και πήγε να φορτώσει τα ψώνια του, βρήκε την κόρη του να κλαίει ζητώντας να πάει τουαλέτα.
Όταν τη ρώτησε πού ήταν ο αδελφός της, η μικρή του απάντησε ότι “έκανε κάτι πολύ κακό.”
Τότε ο πατέρας κοίταξε στη θέση του οδηγού και είδε τον γιο του με μια ζώνη ασφαλείας τυλιγμένη γύρω από το λαιμό του.
The incident occurred in the parking lot of Family Thrift Center the morning of May 20
Ο 26χρονος αφαίρεσε τη ζώνη ασφαλείας και προσπάθησε να κάνει ανάνηψη στο μικρό παιδί πριν φτάσει το ασθενοφόρο.
Το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Τέξας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
The defendant claimed to have checked on the children through a store window and thought they were fine. But according to video footage he did not
Η μικρή είπε στις αρχές ότι ο μικρός αδελφός της άρχισε να κλαίει ενώ ο πατέρας τους ήταν στο πρώτο κατάστημα, έτσι έπαιξε μαζί του για να τον κάνει να σταματήσει.
Αλλά όταν σταμάτησε να παίζει μαζί του και εκείνος άρχισε ξανά το κλάμα. Τότε η μικρή θύμωσε και άρχισε να σφίγγει τη ζώνη ασφαλείας γύρω από το λαιμό του.
Όταν το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του, η μικρή πίστευε ότι ο αδερφός της απλώς είχε κοιμηθεί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.