Τρεις άνδρες κρίθηκαν ένοχοι για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία μιας φοιτήτριας στη Νότια Αφρική.
Η 21χρονη Hannah Cornelius βιάστηκε από τρεις άνδρες, ενώ πήγαινε στο σπίτι του συμφοιτητή της, του 22χρονου Cheslin Marsh, έπειτα από μια νυχτερινή τους έξοδο, το Μάιο του 2017.
Justice: Hannah Cornelius, 21, was raped and murdered in Stellenbosch, South Africa, after she and her friend were carjacked by four men in May, last year
Οι άνδρες επιτέθηκαν στον κ. Marsh και βίασαν την κ. Cornelius, μαχαιρώνοντάς τη στο λαιμό και χτυπώντας το κεφάλι της σε πέτρες.
Ο 27χρονος Geraldo Parsons, ο 33χρονος Vernon Witbooi και ο 28χρονος Eben van Niekerk κρίθηκαν ένοχοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της 22χρονης καθώς και για την απόπειρα δολοφονίας του κ. Marsh.
Ο τέταρτος της συμμορίας, ο 29χρονος Nashville Julius, κρίθηκε ένοχος για ληστεία.
Verdict: Vernon Witbooi, 33, Geraldo Parsons, 27, Eben van Niekerk, 28, and Nashville Julius, 29, appear in court during their trial
Ο Parsons είπε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης ότι εκείνος και η παρέα του είχαν μόνο την πρόθεση να κλέψουν το αυτοκίνητο της κυρίας Cornelius και ότι το περιστατικό πήρε άλλη τροπή όταν είδαν πως οι δύο φοιτητές ήταν ακόμα μέσα.
Πρόσθεσε επίσης ότι η φοιτήτρια είχε διαπραγματευτεί μαζί τους, αφού συμφώνησε να αφήσει τους άνδρες να τη βιάσουν με την προϋπόθεση να την αφήσουν να ζήσει.
Murdered: Hannah Cornelius, 21, was raped and murdered in Stellenbosch, South Africa, after she and her friend were carjacked by four men in May, last year
Ωστόσο, όλοι τους τη βίασαν και τη χτύπησαν, ενώ μετά την οδήγησαν σε ένα απομονωμένο σημείο όπου την δολοφόνησαν.
Το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της δίκης δείχνει πώς ξεκίνησε το περιστατικό τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Μαΐου του 2017.
Τέσσερις άνδρες φαίνονται γύρω από το VW Golf της κ. Cornelius, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου ζούσε ο κ. Marsh.
Ο κ. Marsh λέει ότι είχαν καταλήξει να κουβεντιάζουν στο αυτοκίνητο και ότι σταμάτησαν όταν ένας άντρας έβαλε το χέρι του μέσα απ’ το ανοιχτό παράθυρο και έμπηξε ένα κατσαβίδι στο στήθος της κας Cornelius.
Evil: Ms Cornelius reportedly bargained with the men in order to try to convince them to let her live, but they ended her life by crushing her head with a large rock
Οι άντρες έσυραν τον κ. Marsh και χτύπησαν το κεφάλι του πάνω σε μία πέτρα στο έδαφος, πριν χτυπήσουν το κρανίο του με τούβλα, μέχρι που νόμιζαν ότι ήταν νεκρός.
Ο κ. Marsh συνήλθε ​​την επόμενη μέρα και πήγε σε ένα κοντινό σπίτι για να καλέσει βοήθεια για την κ. Cornelius.
Ωστόσο, το πτώμα της 22χρονης είχε βρεθεί μόλις λίγες ώρες αργότερα.
Kidnap: CCTV footage captured the moment when four men carjacked Ms Cornelius and Mr Marsh in May last year
Μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της κας Cornelius, η συμμορία έκλεψε το αυτοκίνητο της και λήστεψε με αυτό τουλάχιστον τρεις γυναίκες.
Οι τρεις άντρες συνελήφθησαν όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο και ο τέταρτος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.