Ένας αστυνομικός βίασε 13χρονο κορίτσι στο πίσω κάθισμα του περιπολικού του και δήλωσε πως το παιδί «φαινόταν να το απολαμβάνει».

Ο 30χρονος Ian Naude γνώρισε την έφηβη και τη μητέρα της μέσα από ένα περιστατικό και μια μέρα πήρε την έφηβη από το σπίτι της, ενώ η μητέρα της έλειπε.

Ο 30χρονος πατέρας ενός παιδιού πήγε το κορίτσι σε ένα ήσυχο μέρος και έκανε σεξ μαζί της στο πίσω μέρος του περιπολικού του τραβώντας βίντεο την “επίμαχη” στιγμή.

Ian Naude, 30, is accused of raping a 13-year-old girl in the back seat of his car in October 2017. He told Liverpool Crown Court (pictured) they had sex but it was consensual and he didn't rape herÂ

Ο άντρας είπε στο δικαστήριο ότι ζήτησε από την κοπέλα να «τον αποκαλεί μπαμπά».

Το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι ο αξιωματικός της αστυνομίας του Cheshire είναι ένας «αφοσιωμένος παιδεραστής», ο οποίος έχει «εμμονή» με την παρθενιά των έφηβων κοριτσιών και είχε στοχεύει τακτικά σε νεαρά κορίτσια στο διαδίκτυο.

Ο άντρας έχει ήδη παραδεχθεί 31 σεξουαλικά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής σεξουαλικών μηνυμάτων και εικόνων από ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook.

Ο 34χρονος παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική δραστηριότητα με τη 13χρονη, αλλά αρνείται ότι τη βίασε – υποστηρίζοντας ότι η συνουσία τους ήταν συναινετική.

Ο Nude συναντήθηκε για πρώτη φορά με το κορίτσι όταν ήταν σε υπηρεσία, τον Οκτώβριο του 2017.

Έπειτα την έψαξε στο Facebook και τρεις ημέρες αργότερα, μετά την ανταλλαγή σεξουαλικών εικόνων και μηνυμάτων, την πήρε από το σπίτι της με το περιπολικό.

“Φαινόταν να το απολαμβάνει. Είχε τα χέρια της γύρω από το σώμα μου και μου είπε ότι με αγαπούσε,” είπε ο Naude.

The prosecution claim the Cheshire Police officer is a 'committed paedophile' who is 'obsessed' with taking the virginity of teenage girls and had regularly been targeting youngsters on the internet. Pictured: Liverpool Crown CourtÂ

Μια αστυνομική έρευνα, που ξεκίνησε από τότε που η έφηβη αποκάλυψε τι είχε συμβεί στην οικογένειά της, ανακάλυψε ότι αυτή ήταν η «κορυφή του παγόβουνου» της παραβατικότητας του Naude.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο άντρας είχε αποπλανήσει και άλλα κορίτσια, χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο προφίλ ενός 15χρονου αγοριού με το όνομα Jake Green στο Facebook.

Ο 30χρονος έπειθε τα θύματά του να γδυθούν και μερικές φορές τα ανάγκαζε να εκτελέσουν σεξουαλικές πράξεις στην κάμερα και να του στείλουν το επίμαχο “υλικό”.

Ο Nude είπε στην κριτική επιτροπή ότι τα ραντεβού που έδινε με τα κορίτσια ήταν μόνο μέρος των «φαντασιώσεων» του, και ποτέ δεν είχε την πρόθεση να τα βιάσει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.