Πατέρας ηλικίας γύρω στα 40 κατηγορείται πως βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 10χρονη κόρη του, όσο η μητέρα της έλειπε για τη δουλειά.

Η νέα αυτή υπόθεση ασέλγειας στο Βόλο έγινε γνωστή όταν ο ανήλικος γιος του, το είπε στη μητέρα του, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα της 10χρονης.

Με βάση το Magnesianews.gr,η υπόθεση απασχολεί εδώ και σχεδόν 10 ημέρες την Εισαγγελία Βόλου, η οποία με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Η έρευνα ολοκληρώθηκε και πια ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

Όπως προκύπτει από την έρευνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης για τα τοπικά δεδομένα, το κουβάρι ξετυλίχτηκε μέσα στον Οκτώβριο, όταν ο ηλικίας περίπου 12 ετών γιος του ζευγαριού, αντιλήφθηκε τον πατέρα του, την ώρα που η μητέρα του απουσίαζε στη δουλειά, να ασελγεί σε βάρος της μικρής του αδελφής, της οποίας μάλιστα είναι και φυσικός της πατέρας!

Ο ανήλικος γιος ενημέρωσε την ηλικίας 30 σχεδόν χρόνων μητέρα του αναφορικά με το τι είχε δει να κάνει στη μικρή του αδελφή και η γυναίκα χωρίς δισταγμό κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία σε βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο άνδρας φαίνεται πως προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατά του μικρού κοριτσιού για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, ενώ οι πληροφορίες επισημαίνουν, πως μόλις η Εισαγγελία ενημερώθηκε σχετικά με το εν λόγω συμβάν διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη, η οποία είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου, όπως και το άλλο παιδί της οικογένειας.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα δικογραφία και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επιπλέον και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση. Και οι δύο κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 χρόνια.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.