Στην ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Ραφήνας, στην αγορά πυροσβεστικών οχημάτων και σε στήριξη πυρόπληκτων οικογενειών που βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης διοχετεύθηκαν τα κονδύλια ύψους 1 εκατ. ευρώ, που διέθεσε η Μυτιληναίος για τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Στην έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και έκτακτη αιμοδοσία, συνέβαλε η εταιρεία «Μυτιληναίος».

Επιπλέον με εισήγηση του Προέδρου της Εταιρείας και απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου στις 30 Ιουλίου, δόθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου, που σε συνεννόηση με τις Δημοτικές Αρχές, τις επιτροπές κατοίκων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία αξιοποιήθηκε ως εξής:

Εξακόσιες χιλιάδες ευρώ διατίθενται για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου και του όμορου κλειστού γυμναστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, όπου στεγάζονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες 600 παιδιών και αθλητικές δραστηριότητες 1.000 παιδιών από τις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου και των όμορων Δήμων.

Τριακόσιες χιλιάδες ευρώ διατίθενται για τη δωρεά 6 αυτόνομων πυροσβεστικών οχημάτων στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας.
Εκατό χιλιάδες ευρώ διατέθηκαν, μέσω προγράμματος που υλοποίησε ο ΣΕΒ, για τη στήριξη 94 οικογενειών που βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.