Φάνηκε.. στο χειροκρότημα! Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει πως γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, κάτι που το αναγνώρισε, παρά την ήττα των “ερυθρόλευκων” από τον ΠΑΟΚ.
Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο youtube, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι η εικόνα που είχαν οι “ερυθρόλευκοι” στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα του ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στο χειροκρότημα του κόσμου μετά το σφύριγμα της λήξης.
Τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς
«Το χειροκρότημα του κόσμου μετά το ματς είναι σημάδι πως η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και είναι σημάδι ότι θα μπορούσε να έχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Η ποιότητα της δουλειάς μας δεν αντικατοπτρίζεται από το αποτέλεσμα, όμως το παιχνίδι δεν το έχουμε κερδίσει και φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι.
Ο κόσμος μας αξίζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πάντα μας υποστήριζε και ήταν στο πλευρό μας. Δεν σταμάτησε καθόλου κι αυτό μας έδινε δύναμη να συνεχίσουμε. Λυπούμαστε πάρα πολύ που σήμερα δεν καταφέραμε να τους ευχαριστήσουμε και να πάρουν αυτό που ήθελαν.
Χριστοδουλόπουλος: Πήρε αναβολή η υπόθεση προσφυγής κατά της ΑΕΚ
Όμως το χειροκρότημα τους και η αναγνώριση μετά το τέλος του αγώνα δείχνουν πως φαίνεται η δουλειά που κάνει η ομάδα και είμαστε σίγουροι πως τέτοιες βραδιές δεν θα επαναληφθούν. Θα έρθουν τα αποτελέσματα δουλεύοντας με τον ίδιο τρόπο.
Σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και να δούμε στα επόμενα παιχνίδια μας. Όμως είμαστε σίγουροι πως η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιώνεται και θα παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Ακόμα και μέσα στα ντέρμπι θα έρχονται τα καλύτερα αποτελέσματα γιατί η ομάδα δουλεύει καλά.
Στο επόμενο παιχνίδι με την Μίλαν θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που ακόμα μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και περιμένουμε πολύ μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι πως στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα συνεχώς θα βελτιώνεται».


Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.