Μετά τη νέα “επίθεση” από την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, η εκδότρια της αθλητικής εφημερίδας “Φως”, κα Μαρία Νικολαΐδου, απάντησε με προσωπικό της μήνυμα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του εντύπου.

Για προσβολή στη μνήμη του πατέρα της, Θεόδωρου Νικολαΐδη, κάνει λόγο η εκδότρια της εφημερίδας «Φως», απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εναντίον του ιστορικού εντύπου.

click4more

Ολυμπιακός: Νέα ανακοίνωση κατά της εφημερίδας «Φως των Σπορ»! [pic]

Στη δική της ανακοίνωση, η Μαρία Νικολαΐδου, αρνήθηκε κάθε κατηγορία από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» και υποστήριξε ότι «κανένας από τους δημοσιογράφους μας δεν συγκαταλέγεται σε non paper λίστες».

Η ανακοίνωση της εφημερίδας «Φως»
«Εγώ, η Μαρία Νικολαΐδου, που ανέλαβα να συνεχίσω την πολυετή προσπάθεια του πατέρα μου, αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω προσωπικά στη νέα ανακοίνωση εναντίον της εφημερίδας ΦΩΣ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν θα σταθώ καν στον ισχυρισμό περί στοχοποίησης του Γιάννη Φετφατζίδη από την εφημερίδα, αφού πρώτος ο συντάκτης μας Αλέξης Βιρβίλης ξεκίνησε να τον υπερασπίζεται αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο fosonline.gr όταν όλοι εν χορώ τον έβριζαν και τον κατηγορούσαν.

Θεωρώ όμως κατάφωρη προσβολή στη μνήμη του πατέρα μου, του ανθρώπου που βάφτισε Θρύλο τον Ολυμπιακό και τον στήριξε έμπρακτα, να αμφισβητούνται οι προθέσεις της εφημερίδας την οποία διευθύνω. Είναι άδικο να υπονοείται ότι το ΦΩΣ έχει στόχο να βλάψει τον Ολυμπιακό.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο ΦΩΣ πασχίζουν υπό αντίξοες για τον Τύπο συνθήκες δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό: Το ρεπορτάζ είναι αποτέλεσμα αδέσμευτης κρίσης και εγκυρότητας, αφού κανένας από τους δημοσιογράφους μας δεν συγκαταλέγεται σε non paper λίστες.

Όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται σε «πράσινους ιδιοκτήτες», υπονοεί εμένα; Όσο για τους κίτρινους φίλους και τους χορηγούς είναι γνωστό σε όλους ότι η εφημερίδα που ίδρυσαν οι γονείς μου δεν χρηματίστηκε ποτέ και συνεχίζει μέχρι σήμερα την ανεξάρτητη πορεία της. Παλεύουμε μόνοι μας πράγματι.

Προκαλεί ωστόσο ερωτηματικά η εμμονή της ΠΑΕ εναντίον του ΦΩΤΟΣ και η αστήρικτη κατηγορία που επαναλαμβάνεται σε κάθε ανακοίνωση χωρίς να προσκομίζεται η παραμικρή απόδειξη.

Ο αθέμιτος πόλεμος που δέχομαι εγώ προσωπικά και η εφημερίδα δεν είναι κάτι καινούργιο κι αυτό ίσως πιστοποιεί την ανεξαρτησία και το ήθος που ανέκαθεν χαρακτήριζε το ΦΩΣ».

Μαρία Νικολαΐδου

Εκδότρια».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.