Απίστευτες δηλώσεις διαγωνιζόμενες που δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του «Next Top Model».

Νέες καταγγελίες καλείται να αντιμετωπίσει η παραγωγή του «Greece’s Next Top Model», λίγο μετά τις πρώτες αποχωρήσεις.

Αυτή τη φορά, είναι η 18χρονη Χριστίνα Ανδρεάδου η οποία πέρασε στις οντισιόν αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι μετά το δεύτερο bootcamp, που ρίχνει τα βέλη της στην παραγωγή και τους κριτές, καταγγέλλοντας πως ήταν προαποφασισμένο ποια κορίτσια θα έμπαιναν στο σπίτι και ποια όχι.

«Όλο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις, ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν. Είμαι σίγουρη. Έχω δει με τα μάτια μου και έχω ακούσει με τα αυτιά μου πολλά εκεί μέσα. Είδα κοπέλες να πηγαίνουν στα backstage και να μιλάνε με την κριτική επιτροπή, ενώ αυτό απαγορεύεται.

Ε, αυτές ήταν και οι πρώτες που πέρασαν. Και άλλες, που είχαν καλές σχέσεις είτε με τους κριτές είτε με άτομα της παραγωγής και μιλούσαν συνεχώς παράμερα, οι οποίες δεν ήταν καθόλου αγχωμένες για το αν θα περάσουν ή όχι. Ήταν ήσυχες ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό δεν είναι λογικό όταν πρόκειται για μια οντισιόν στην οποία κρίνεται η ευκαιρία της ζωής σου για μια καριέρα στη μόδα. Έτσι δεν είναι;», λέει και συνεχίζει:

«Δεν με εκνεύρισε που αδικήθηκα. Έφτασα μέχρι το bootcamp, στην επίδειξη μόδας, λίγο προτού μπω στο σπίτι, και με έκοψαν λέγοντάς μου ότι δεν έχω προσωπικότητα, ενώ πέρασαν άλλες που δεν είχαν τίποτα. Δεν μετάνιωσα που πήγα, γιατί κατάλαβα πώς λειτουργεί το σύστημα».

«Το GNTM είναι στημένο – Όταν κλείνουν οι κάμερες, οι κριτές…»Παροτρύνει δε τα κορίτσια που σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή να μην το κάνουν, ενώ τα βέλη της ρίχνει και στους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό, οι οποίο -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- συμπεριφέρονται ακόμα χειρότερα όταν κλείνουν οι κάμερες:
«Τα λέω όλα αυτά όχι για να τα πω. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να εκτίθεται δημόσια. Τα λέω για να προφυλάξω άλλα κορίτσια που σκέφτονται να πάνε ή να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα. Να μην πάνε!

Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσουν την ψυχούλα τους για κάτι τέτοιο. Να δεχτούν τόση πίεση, τόσο άγχος, τόση αγένεια, τόσες προσβολές. Όταν κλείνουν οι κάμερες, το κράξιμο των κριτών είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Μιλάνε ακόμα χειρότερα».

Όσο για τους τσακωμούς των κοριτσιών;

«Το κράξιμο που ρίχνουν οι συμμετέχουσες μεταξύ τους είναι τις περισσότερες φορές στημένο. Αυτό που είπα εγώ για μια άλλη κοπέλα δεν ήταν στημένο. Το πιστεύω. Όντως εξεπλάγην που πέρασε εκείνη. Είπα απλά την άποψη μου και το μεγαλοποίησαν, νομίζω».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.