Οι γονείς ενός κοριτσιού το οποίο έζησε για μόλις εννέα ημέρες, λένε ότι είναι υπερήφανοι που τα μικροσκοπικά όργανά του μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή ενός άλλου μωρού.
Η Jessica και ο Sampson Shnurman από το Cumming της Αϊόβα ένιωσαν να καταστρέφονται όταν ένα υπερηχογράφημα στις 13 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της Jessica έδειξε ότι το αγέννητο παιδί τους είχε μια μεγάλη κύστη γεμάτη με υγρό στην κορυφή της σπονδυλικής του στήλης.
Heartbreaking: Jessica and Sampson Shnurman, pictured with their son Abel, from Cummings, Iowa, gave birth to a daughter who had a large cyst on her spine
Οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι ότι η κόρη τους, η Lilah, δεν θα ζούσε, καθώς το εκ γενετής ελάττωμά της εμπόδιζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου της. Η 30χρονη Jessica και ο 31χρονος Sampson, αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο την κόρη τους, αλλά ζήτησαν από τους γιατρούς να δοθούν τα όργανα της Lilah σε μωρά που είχαν ανάγκη.
Οι γονείς, οι οποίοι έχουν επίσης ένα γιο, τον 2 ετών Abel, καλωσόρισαν τη μικρή Lilah στον κόσμο στις 29 Αυγούστου και λένε ότι η στιγμή που άνοιξε τα μάτια της ήταν η πιο πολύτιμη για ‘κείνους.
Adorable: It was unclear how long Lilah would live once she was born, but she survived for nine days and was able to go home with her family 
Δεν περίμεναν να γεννηθεί ζωντανή και είπαν ότι αισθάνονται ευλογημένοι που μπορούσαν να την πάρουν σπίτι, όπου έζησε για εννέα ημέρες.
Η Lilah πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της στις 7 Σεπτεμβρίου και οι βαλβίδες της μικροσκοπικής καρδιάς της δωρήθηκαν μέσω του δικτύου δωρητών της Αϊόβα για να βοηθήσουν ένα άλλο μωρό να ζήσει.
'It was so special because we weren't sure if she would be born alive,' Jessica said 
Οι πνεύμονες του βρέφους δόθηκαν επίσης για ιατρική έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα και οι γονείς της λένε ότι αισθάνονται περήφανοι γι’ αυτό.
Η Jessica είπε: “Ο σύζυγός μου και εγώ μιλήσαμε για τις επιλογές μας και δεν θεωρήσαμε σωστό να τερματίσουμε την εγκυμοσύνη μου.”
Together: The family found out about Lilah's birth defect during her week 13 ultrasound but decided not to terminate the pregnancy 
“Θέλαμε να αφήσουμε τον Θεό να πάρει αυτή την απόφαση. Μόλις γεννήθηκε η Lilah, την έβαλαν στην αγκαλιά μου και άνοιξε τα μάτια της και έκλαψε.”
“Ήταν τόσο ξεχωριστή στιγμή γιατί δεν ήμασταν σίγουροι αν θα γεννηθεί ζωντανή.”
Miracle: The couple didn't expect for LIlah to live, but when she was born she was able to open her eyes and cry 
“Ο σύζυγός μου έφερε τον Abel αμέσως, επειδή δεν ήξερα πόσο καιρό θα την είχαμε μαζί μας.”
“Ήθελε αμέσως να την κρατήσει και τη φιλούσε παντού.”
Sweet: Abel held Lilah right after she was born and overwhelmed the baby with kisses 
‘Ήταν πανέμορφη. Άνοιξε τα μάτια της και έκλαψε.”
“Είμαι τόσο ευγνώμων για εκείνες τις μέρες. Είχαμε τη  Lilah για εννέα μέρες στο σπίτι μας. Πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου στις 4:07 π.μ., στην αγκαλιά μου.”
Ο Sampson πρόσθεσε: “Τη στιγμή που η Lilah άνοιξε τα μάτια της και έκλαψε θα τη θυμάμαι πάντα.”
“Χαιρόμαστε που νιώσαμε έστω για λίγο σαν μια τετραμελής οικογένεια.”
Surprising: Jessica said she and her husband were shocked when the nurses said they could take Lilah home for a few days 
“Αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι που η Lilah έδωσε την ευκαιρία να ζήσει ένα άλλο μωρό.”
Δύο μέρες μετά τη πολύτιμη δωρεά της Lilah, οι γονείς της ετοίμασαν την κηδεία της.
“Είναι θαμμένη σε ένα μικρό νεκροταφείο κοντά στο σπίτι μας,” πρόσθεσε η Jessica.
Heart-wrenching:  'She could hear our voices because she would turn her head, and she squeezed our fingers,' Jessica said 
“Το μικρό αγόρι μου ρωτάει για την Lilah κάθε μέρα.”
Ο Sampson είπε ότι το ζευγάρι θα ήθελε να συναντήσει μια μέρα τον παραλήπτη των οργάνων της Lilah, του οποίου την ταυτότητα δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής.
Sad: On the ninth day of being home, Lilah died in her mother's arms. They decided to donate her organs to another baby in need 
“Θα ήθελα κάποια στιγμή να ακούσω την ιστορία του. Αυτό θα σήμαινε τόσα πολλά για μας,” είπε ο Sampson.
Incredible: The couple said they felt thankful for the nine days they were able to spend with their daughter before she died 
“Θα θέλαμε να γνωρίσουμε τους γονείς του. Το να ξέρουμε ότι η Lilah έσωσε τη ζωή κάποιου ήταν μια τεράστια ανακούφιση για μας.”

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.