Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, θέλησε να… βγάλει από την ομάδα του το ρόλο του φαβορί, στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας όμως πως οι Πορτογάλοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που κρύβει ο δύσκολος αγώνας του ΟΑΚΑ

Παράλληλα, ο Ρουί Βιτόρια ανέφερε πως δεν έχει καταλήξει ακόμα στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ζαρντέλ στην αρχική ενδεκάδα.

Τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπενφίκα
Για το αν η πίεση είναι στην πλευρά της Μπενφίκα: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε φαβορί. Ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει καλά και στο δικό της πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στον αγώνα».

Για το ποιος θα παίξει στη θέση του Ζαρντέλ: «Δεν μπορώ να σας πω ποιος θα πάρει την θέση του. Θα το αποφασίσω την τελευταία στιγμή. Ξέρω όμως ότι για αυτόν που θα παίξει θα είναι ευκαιρία να αποδείξει πολλά».

ΑΕΚ – Μπενφίκα: Οι… εκλεκτοί του Ουζουνίδη! Χειρουργείο για Λόπες

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του το ματς με την Πόρτο: «Είμαστε μία νέα ομάδα που έχουμε περάσει από δύσκολα ματς για να μπούμε στους ομίλους. Εμείς τώρα δεν κοιτάμε τώρα την Πόρτο, σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την ΑΕΚ. Έχουμε ένα δύσκολο ματς. Περνάμε πάντα στους παίκτες μας να κοιτάμε το επόμενο ματς ξεχνώντας το προηγούμενο και επικεντρωνόμαστε πάντα στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Για το αν νιώθει πίεση λόγω της κριτικής: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν κοιτάω πίσω αλλά σκέφτομαι την ΑΕΚ και το πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πάρει νίκη στον όμιλο: «Και οι δύο ομάδες έχουν άλλα πέντε ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν δυνατότητες να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι».

Για τον Σάλβιο: «Έχει ταξιδέψει και είναι μαζί μας αλλά αύριο θα δούμε αν θα παίξει».
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.