Μια μπύρα από την Πάρο, η «56 Isles Aegean Wit» της Μικροζυθοποιίας Πάρου αναδείχτηκε σε μια από τις έξι καλύτερες μπύρες του κόσμου.
Η μπύρα «56 Isles Aegean Wit» της Μικροζυθοποιίας Πάρου, κέρδισε τρία αστέρια, την υψηλότερη δηλαδή διάκριση, στον παγκοσμίως καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards.
Επιπλέον, η ξανθιά απαλή μπύρα «56 Isles Pilsner», που στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που πήρε ποτέ ελληνική μπύρα στα εν λόγω βραβεία, στον φετινό διαγωνισμό απέσπασε δυο αστέρια, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA», ένα αστέρι.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι συμμετοχές στον φετινό διαγωνισμό ήταν πάνω από 12.000.
Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στις Κυκλάδες στον τομέα της μεταποίησης. Έχοντας ξεκινήσει με μια σχετικά μικρή παραγωγή η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει και νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
«Πιστέψαμε εξαρχής στην αναπτυσσόμενη δυναμική της ελληνικής μικροζυθοποιίας και οργανώσαμε με γνώση και προσοχή ένα μακρόπνοο επιχειρηματικό σχέδιο» δηλώνει ο Μαρίνος Αλεξάνδρου σχετικά με τη νέα διάκριση.
«Θέσαμε τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που διέπουν και τις δικές μας γευστικές επιλογές. Βάλαμε στις μπύρες μας καρδιά από την Πάρο, αναγνωρισμένη από την αρχαιότητα ως πατρίδα του πιο εκλεκτού κριθαριού και στόχο, τους γευσιγνώστες όλου του κόσμου, που ξέρουν ότι η υπεροχή δεν κρίνεται από την ετικέτα αλλά από την αυθεντικότητα και την ουσία» τπογραμμίζει ο Νικόλας Παυλάκης.
Αποτέλεσμα εικόνας για 56 Isles Aegean Wit
Αποτέλεσμα εικόνας για 56 Isles Aegean Wit
Αποτέλεσμα εικόνας για 56 Isles Aegean Wit
Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για 56 Isles Aegean Wit
Αποτέλεσμα εικόνας για 56 Isles Aegean Wit
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.