Κάτι το οποίο πολλοί δεν ήξεραν για τον πατέρα της Ελληνοαμερικανίδας σταρ Μαρίας Μενούνος αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, πως δηλαδή μια εβδομάδα πριν τον γάμο ο πατέρας της ήταν σοβαρά άρρωστος και παραλίγο να τον χάσουν…
Οι συγγενείς της έκρυψαν την αλήθεια ώστε να μην την ανησυχήσουν, ωστόσο ευτυχώς όλα πήγαν καλά, και ο πατέρας της μπόρεσε να τη δει νυφούλα στον τόπο καταγωγής του, τον Άκοβο Αρκαδίας. Αυτό του χάρισε 20 χρόνια ζωής, σημειώνει στην δημοσίευσή της η Μενούνος, η οποία παντρεύτηκε τον καλό της το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην χώρα μας.
Διαβάστε αναλυτικά την ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για τον μπαμπά της:
«Αγαπάω τόσο πολύ τον μπαμπά μου. Αυτό ήταν ένα όνειρο για εκείνον. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άκοβο. Αν και είναι από τους πιο περήφανους Αμερικανούς που θα συναντήσετε, είναι εξίσου περήφανος για τις ρίζες του. Μεγαλώνοντας, φυλούσσαμε τα ψιλά που βρίσκαμε στα πατώματα των nightclub που καθαρίζαμε στη Βοστόνη, για να μαζέψουμε αρκετά χρήματα και να επισκεφθούμε την Ελλάδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον να έχουμε μια σύνδεση με την κληρονομιά μας, να μάθουμε τη γλώσσα και τις παραδόσεις μας. Και οι δύο γονείς μου το ήθελαν αυτό. Μας πήρε πολλά χρόνια αλλά τελικά επισκεφθήκαμε την Ελλάδα το 1988, όταν ήμουν 10 χρονών. Τη λατρέψαμε. Περάσαμε σχεδόν έναν μήνα στον Άκοβο και αυτό το μέρος είχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η επιστροφή μου εκεί για να παντρευτό ήταν ένα τρελό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς μας βοήθησαν ώστε να αυτή να γίνει αληθινά η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας. Ο πατέρας μου κέρδισε 20 χρόνια ζωής, το ίδιο και ο θείος μου ο Νίκος. Ο καημένος ο μπαμπάς μου είχε αρρωστήσει τόσο βαριά μια εβδομάδα πριν τον γάμο που παραλίγο να τον χάσουμε. Ευτυχώς οι φίλοι μου και η οικογένειά μου τον βοήθησαν να αναρρώσει, χωρίς να μου αποκαλύψουν τίποτα. Γι’ αυτό αισθάνομαι τόσο ευλογημένη. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο να έχω τους γονείς μου στον γάμο μου, καθώς ο πατέρας μου πάσχει από διαβήτη και η μαμά μου από καρκίνο. Ξέρω πολλούς που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και δεν θα το θεωρήσω ποτέ αυτό δεδομένο».
Δείτε την σχετική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος:

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.