Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 15 ως 21 Οκτωβρίου 2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο


Πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας είναι ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό, ένα περιβάλλον από το οποίο μας εξωθεί στο να κάνουμε πιο βαθιές σκέψεις, να συντονιζόμαστε με τις πιο μύχιες πλευρές του εαυτού μας, να γινόμαστε πιο παρατηρητικοί στα παιχνίδια που μας παίζει το υποσυνείδητο. Ωστόσο, επειδή μας φέρνει σε επαφή με τις δικές μας εμπειρίες, τραυματικές ή μη, μας «κολλάει» στις δικές μας προτεραιότητες, επιθυμίες, ανάγκες και μας κάνει αρκετά υποκειμενικούς, γεγονός που χρήζει προσοχής στη διαχείριση των συναισθημάτων μας. Πόσο μάλλον όταν συναντιέται με την ανάδρομη Αφροδίτη σε μία σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου. Ο υποκειμενισμός διογκώνεται, τα πάθη (ζήλιες, κτητικές συμπεριφορές, συναισθηματικοί εκβιασμοί και χειρισμοί) γίνονται τρόπος ζωής και οι κίνδυνοι, κυρίως στα ζευγάρια ελλοχεύουν. Ωστόσο, το θετικό της όψης είναι ότι αυξάνονται οι πιθανότητες επανασυνδέσεων! Αν, λοιπόν, είστε εσείς που δεν έχετε αποδεχθεί το χωρισμό σας και θέλετε να επιδιώξετε την επανασύνδεση, δημιουργείστε το κατάλληλο σκηνικό για να βρεθείτε και πάλι με τον/την πρώην και –που ξέρετε;- αν το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης, ίσως να ξαναβρεθείτε στην αγκαλιά του/της.
Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη, όψη που προκαλεί νεύρα, πολλές εξάρσεις, εντάσεις και αδεξιότητες. Ας προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τους ανταγωνισμούς και τα παιχνίδια επικράτησης τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική μας ζωή. Ας μην αφήνουμε τα νεύρα, τον ανταγωνισμό, τον εγωισμό να κατευθύνουν τα βήματά μας. Ας μην μπαίνουμε στο παιχνίδι της αναμέτρησης. Καλοί μου φίλοι μην οδηγείτε αυξάνοντας την ταχύτητα και μην αντιδράτε σπασμωδικά κατά την οδήγηση. Σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα απαιτείται ψυχραιμία.
Το τρίγωνο του Ερμή και του Ποσειδώνα την Παρασκευή είναι πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες και η καλύτερη συνθήκη να μιλήσουμε ανοικτά για τα συναισθήματά μας. Ερωτευμένοι όλου του κόσμου κάντε τώρα μια εξομολόγηση! Μπορείτε!  Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.