Αυξάνονται τα προβλήματα στους δρόμους της Αττικής από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έχει φέρει η επέλαση του τυφώνα “Ζορμπά”. Χαμός στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά. Κλειστή η υπόγεια γέφυρα της παλιάς παραλιακής στο ρεύμα προς μικρολίμανο στο ύψος προς “Καραΐσκάκη”.
Η κυκλοφορία σε όλους σχεδόν τους δρόμους του λεκανοπεδίου γίνεται μετ’ εμποδίων, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, ενώ κλειστή είναι αυτή την ώρα η υπόγεια γέφυρα της παλιάς παραλιακής στο ρεύμα προς Μικρολίμανο, στο ύψος του «Καραΐσκάκη».
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Αθηνών – Κορίνθου και στην εθνική Ελευσίνας- Θηβών, όπου έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δυο ρεύματα, στο τμήμα από τη  χ/θ 5.000 (πρατήριο καυσίμων “CYCLON”) μέχρι και τα όρια με τον νομό Βοιωτίας

Που πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων
-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων «CYCLON»), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος του κόμβου Οινόης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.
-Αττική Οδός, έξοδος 1 (προς Μάνδρα).
-Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μάνδρας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα).
-Οδός Θριασίου Πεδίου (κόμβος Θριασίου Νοσοκομείου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαγούλα/Μάνδρα.
-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μεγάλου Λούκα/ Λεωνίδα Στάμου (διασταύρωση Μάνδρας/ Μαγούλας), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.
Από την Αστυνομία, για μία ακόμα φορά, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να συμμορφώνονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα.
Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική
Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική διαμηνύει πως όλες οι μονάδες της βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για ότι χρειαστεί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.