Δεν πήγε να κλέψει αλλά για να προστατευθεί” ισχυρίζεται για τον Ζακ Κωστόπουλο και τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για την απόπειρας ληστείας στον κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.
Ο δημοφιλής δικηγόρος, σε δημοσίευσή του στο facebook, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο άτυχος νεαρός ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας: “Mπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα” τονίζοντας, μάλιστα, ότι: “Οπτικό υλικό υπάρχει.”
Στην σχετική δημοσίευσή του επισημαίνει χαρακτηριστικά:
Οποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί “ο επίδοξος ληστής” για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete
Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.