Περισσότερες από δέκα καινούργιες ελληνικές σημαίες στολίζουν τις κολώνες φωτισμού στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το θέαμα, που μάλιστα αντικρύζουν οι επισκέπτες της πόλης ερχόμενοι από το αεροδρόμιο, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, ωστόσο γίνεται ακόμη πιο εκπληκτικό, εάν αναλογιστεί κάποιος πως οι εν λόγω σημαίες έχουν τοποθετηθεί εκεί από τους έφηβους του οικισμού.
Μία ελληνική σημαία σε κάθε κολώνα φωτισμού θα μπορούσε να είναι μία πολύ σύντομη περιγραφή της κατάστασης η οποία επικρατεί στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Δείτε το παρακάτω ρεπορτάζ:
Οι σημαίες μάλιστα είναι καινούργιες και καθόλου φθαρμένες, που σημαίνει πως υψώθηκαν πολύ πρόσφατα ή πιο σωστά αντικατέστησαν τις παλαιότερες.
Το ρεπορτάζ του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ λέει ότι οι σημαίες αυτές αγοράζονται και αναρτώνται από μία παρέα εφήβων που ζουν στον οικισμό. Πρόκειται για μία παρέα νεαρών παιδιών που φοιτούν στο σχολείο και έχουν με δική τους πρωτοβουλία αναλάβει αυτό το καθήκον.
Τις σημαίες μάλιστα τις πληρώνουν με δικά τους λεφτά τα οποία εξοικονομούν από το χαρτζιλίκι τους. Είναι η δεύτερη φορά που η εν λόγω παρέα υψώνει σημαίες σε αντικατάσταση των προηγούμενων που είχαν αναρτήσει και καταστράφηκαν από τον αέρα.
Λέγεται μάλιστα πως για να ενισχυθεί η πρωτοβουλία τους, ήδη ορισμένοι ενήλικες θα φροντίσουν να τους δίνουν τα χρήματα για την αγορά των σημαιών.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο το οποίο δημιουργούν οι έφηβοι είναι μία όμορφη εικόνα στον πρώτο οικισμό που διασχίζει ο επισκέπτης της Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα αν έχει φτάσει σε αυτήν με το αεροπλάνο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.