Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που συμμετείχε σε μία διεθνή σπείρα παιδεραστίας με ένα γιο που αγόρασε παράνομα από τη Ρωσία, πιστεύεται ότι σχεδίαζε να αγοράσει και να εκμεταλλευτεί κι ένα δεύτερο παιδί.
Ο Mark Newton, 46 ετών, και ο 40χρονος Peter Truong, από το Cairns κακοποίησαν σεξουαλικά τον υιοθετημένο γιο τους και τον εξέδιδαν σε άλλους παιδεραστές σε όλο τον κόσμο από τότε που ήταν ενός έτους.
Ωστόσο, έχουν προκύψει νέα στοιχεία που δείχνουν πως το ζευγάρι σχεδίαζε να υιοθετήσει ένα δεύτερο παιδί δίνοντας το ποσό των $100.000 σε μια Μαλαισιανή παρένθετη μητέρα, σύμφωνα με το Mail Courier.
Mark Newton, 46, (right) and Peter Truong, 40, (left) from Cairns, on Queensland's coast, sexually abused their adopted son and trafficked him to other paedophiles around the world from the age of one until six
Η δημοσίευση ισχυρίστηκε ότι το σχέδιο συζητήθηκε στο Skype και στην υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών Flickr, μέσω της οποίας προσπάθησαν να πουλήσουν το γιο τους σε άλλους παιδεραστές για σεξ.
Ο Newton καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκιση ενώ ο Truong σε 30, μετά τη σύλληψή τους το 2012 για σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους και εμπορία του για σεξ σε διεθνή σπείρα παιδεραστών.
Newton is serving 40 years in a US prison and Truong is serving 30 in a US prison after they were arrested in 2012 for sexually abusing their son and trafficking him for sex in an international paedophile ring
Η δικαστής Sarah Evans Barker δήλωσε ότι δεν θέλησε να περάσει τη δίκη από κριτική επιτροπή, επειδή θεώρησε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν πολύ αποτρόπαια για να ακουστούν.
Ο Truong έλαβε μειωμένη ποινή επειδή συνεργάστηκε με τις αρχές.
Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο ότι προσέφερε το αγόρι για σεξ σε τουλάχιστον οκτώ άνδρες στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία.
Truong (pictured with his adopted son) was given a reduced sentence because he cooperated with the authorities
Ο Newton και ο Truong ζούσαν στην Καλιφόρνια όταν το αγόρι, το οποίο ήταν τότε έξι ετών, απομακρύνθηκε από αυτούς λίγο πριν συλληφθούν.
Όταν ο Newton καταδικάστηκε, η αστυνομία δήλωσε στο δικαστήριο ότι το αγόρι υιοθετήθηκε το 2005 με αποκλειστικό σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση και για να το πωλούν για σεξ.
When Newton (pictured with his young son) was sentenced in the US, police told the court the boy was adopted in 2005 for the sole purpose of sexual gratification and sex trafficking
Η αστυνομία δήλωσε επίσης στο δικαστήριο ότι οι δύο άνδρες ανέβαζαν ενοχλητικές εικόνες και βίντεο στο διεθνές δίκτυο παιδεραστίας «Boy Lovers Network».
They reportedly urged paedophiles to travel to Russia where they could pay to rape the young boy (pictured) 
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότρυναν τους παιδεραστές να ταξιδέψουν στη Ρωσία, όπου θα μπορούσαν να πληρώσουν για να βιάσουν το μικρό αγόρι.
The house (pictured) in Cairns, Queensland, where the gay couple lived with their young son 
Το δίκτυο παιδεραστίας με το όνομα «Boy Lovers Network», είχε 70.000 μέλη παγκοσμίως προτού αποτελέσει αντικείμενο διεθνών επιδρομών που οδήγησαν σε συλλήψεις 670 ατόμων.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.