Είναι θλιβερό για ένα μικρό παιδί να έρχεται αντιμέτωπο με μία τόσο σπάνια ασθένεια, όπως αυτή από την οποία πάσχει ο πιτσιρικάς του παρακάτω βίντεο. Ο Wyatt Hemphill έχει αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, τόσο που είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
Εισήχθη στο University of Ioaw Stead Family Children’s Hospital, όπου οι τελευταίοι όροφοι έχουν θέα προς το στάδιο Kinnick, το «σπίτι» των Hawkeyes. Και ενώ ο Wyatt παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ξαφνικά όλο το στάδιο σταμάτησε προκειμένου να τον χαιρετήσει!
Η χαρά του δεν περιγράφεται με λόγια και η μητέρα του κατέγραψε την συγκεκριμένη στιγμή με την κάμερά της. Η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά χαμογέλασε από τότε που ήρθαμε εδώ. Ευχαριστώ πολύ όσους τον χαιρέτησαν!».
Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Λόγω της αρρώστιας του ο Wyatt έχει γίνει πολύ δυνατός. Τον έβλεπα ότι ήταν πολύ κουρασμένος αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι 70.000 φίλαθλοι γύρισαν να τον χαιρετήσουν, έλαμψε αμέσως το πρόσωπό του».
Από τότε, έχει γίνει παράδοση και το στάδιο χαιρετά άρρωστια παιδιά του νοσοκομείου στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου.
Δείτε το βίντεο που σπαράζει καρδιές:

 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.