Μια μητέρα από την Βρετανία, η Κέιτ Χίτσενς, μοιράστηκε μέσω Instagram την δυσάρεστη εμπειρία την οποία είχε με το μωρό της στο τρένο.
H 32χρονη γυναίκα χρειάστηκε να πάρει το τρένο προκειμένου να πάει σπίτι της στο Γουίκφορντ σε ώρα αιχμής.
Το τρένο ήταν γεμάτο και η διαδρομή της ήταν διάρκειας μισής ώρας. Δεν κατόρθωσε να βρει μια θέση να καθίσει και προς δυσάρεστη έκπληξή της κανένας δε σηκώθηκε ώστε να της προσφέρει τη δική του.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έπρεπε να θηλάσει το μόλις 6 μηνών μωρό της. Ξεκίνησε να το θηλάζει όρθια. Και πάλι όμως, κανένας δεν προσφέρθηκε να της παραχωρήσει τη θέση του. 
Η 32χρονη μητέρα αισθάνθηκε οργή. «Θα μπορούσα να έχω ζητήσει μια θέση να καθίσω, αλλά δεν το έκανα. Ένιωσα ηλίθια. Δεν έπρεπε να ζητήσω. Πιθανόν κάποιοι άνθρωποι δεν είδαν. Ωστόσο κάποιοι είδαν τι συνέβαινε. Με κοίταξαν και μου χαμογέλασαν. Σκεφτόμουν “σταματήστε να χαμογελάτε και δώστε μου σας παρακαλώ τη θέση σας”» σχολίασε η ίδια στο Instagram.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Κάποια στιγμή μία γυναίκα της πρόσφερε τη θέση της. Ωστόσο, μια άλλη γυναίκα πρόλαβε να καθίσει και όταν επιχείρησαν να τη σηκώσουν, έβαλε τα ακουστικά και έκλεισε τα μάτια.
«Θέλω να πιστεύω ότι χρειαζόταν τη θέση περισσότερο από μένα, πιθανόν ήταν έγκυος στους πρώτους μήνες ή ήταν άρρωστη» ανέφερε.
«Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με παιδί σε τρένο – εάν είστε σε καλή φυσική κατάσταση και είστε υγιείς, σας παρακαλώ, δώστε τους τη θέση σας», καταλήγει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.