Όλο το προηγούμενο το διάστημα έπειτα από τη φωτιά στο Μάτι,  νοσηλευόταν διασωληνωμένη με βαριά εγκαύματα στη ΜΕΘ – Από τις φλόγες δεν κατάφερε να σωθεί ούτε η μητέρα της
Στους 99 ανέρχεται πλεον ο απολογισμός των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι. Η 26χρονη Ελισάβετ Χαρδαλούπα, μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για το ενενηκοστό ένατο θύμα αυτής της φονικής τραγωδίας.
Έτσι άλλη μία τραγική ιστορία έρχεται να προστεθεί στην τραγωδία της 23ης Ιουλίου, όταν οι πύρινες φλόγες έπληξαν την Ανατολική Αττική και καψάλισαν το Μάτι.
Η 26χρονη Ελισάβετ την ημερα της πυρκαγιάς βρισκόταν εκεί… Η ίδια επιχείρησε να σωθεί από τις φλόγες ωστόσο δεν τα κατάφερε και όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένη με βαριά εγκαύματα στη ΜΕΘ. Από τις φλόγες δεν κατόρθωσε να σωθεί ούτε η μητέρα της, που κατέληξε τον προηγούμενο μήνα στο ίδιο νοσοκομείο.
Όλες τις ημέρες της νοσηλείας της φίλοι και συγγενείς στάθηκαν στο πλευρό της κάνοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως  δυνατό προκειμένου να σώσουν την 26χρονη κοπέλα. Ωστόσο ο οργανισμός της δεν τα κατάφερε και η ίδια «ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων».
Καλό ταξίδι Ελισάβετ…..
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.