Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 10 ως 16/9/2018.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 10 ως 16/9/2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο


Η επίδραση της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο, καθορίζει αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι καλή για ξεκινήματα, επαφές, συζητήσεις, αποφάσεις και δη ξεκινήματα επαγγελματικού χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο είναι βοηθητικός για να διαχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι και συνεπώς να κάνουμε καλύτερες επιλογές συνεργατών και –γενικότερα- ατόμων που θα πλαισιώνουν τη ζωή μας. Οπότε φίλοι μου σπεύστε να αξιοποιήσετε οπωσδήποτε αυτές τις μέρες.

Από την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό και δημιουργεί μία όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα ο Άρης περνάει στον Υδροχόο και αρχίζει ο καβγάς. Το παρατεταμένο τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη ναι μεν βγάζει στην επιφάνεια το πάθος και είναι «μαγικό» για την ερωτική ζωή, προκαλώντας αισθησιασμό αλλά μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως διασπαστικά καθώς βγάζει στην επιφάνεια και τις παθολογίες της σχέσης, τις ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες. Καλό είναι να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε στο ταίρι μας, ιδιαίτερα αν έχουμε την ανάγκη να ξεσπάσουμε για κάτι που μας λείπει ή αν αισθανθούμε ότι η ατμόσφαιρα «μυρίζει» ανταγωνισμό.
Οι θετικές επιρροές του Ερμή από την Παρθένο, το εξάγωνό του με τον Δία και το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα, μας επιτρέπουν να πάρουμε σωστές αποφάσεις, να επικοινωνήσουμε με πιο θετικό τρόπο, να σκεφτούμε τι μας ωφελεί και τι όχι, τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, κάποια αλλαγή, για να έρθουν τα πράγματα πιο βολικά στη ζωή μας.    

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-09-2018 14:30Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.