Αγαπημένα μου ζωδιάκια, Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι και όλες. Ξαναβρισκόμαστε εδώ στην τακτική σελίδα μας για να δούμε μαζί τις αστρολογικές όψεις που θα επιρρεάσουν τα αισθηματικά μας και αυτό το Σαββατοκύριακο που θα είναι αρκετές.
  Η παρέλαση των όψεων του Σαββατοκύριακου αρχίζει την Παρασκευή με την είσοδο της Σελήνης στον χώρο του Λέοντος που μας παροτρύνει να χαρούμε τον έρωτα και τα παιδιά μας, να διασκεδάσουμε, να απελευθερώσουμε το παιδί μέσα μας, να βγάλουμε και να τονίσουμε όσα από τα καλά χαρακτηριστικά του Λέοντος έχει ο καθένας μας. Στην πρώτη γραμμή της εύνοιας από αυτήν την Σελήνη βρίσκονται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και ακολουθούν Δίδυμοι και Ζυγοί. Την ίδια ημέρα η Σελήνη σχηματίζει ένα Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, που μας εμπνέει στην προσπάθεια μας να τιθασεύσουμε την παρόρμηση μας να διεκδικούμε και να διατηρούμε το μέτρο στην  συμπεριφορά μας προς τις σχέσεις μας. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, ευνοεί την επιθυμία μας να βρισκόμαστε με πρόσωπα που μας βοηθούν να χαιρόμαστε και να ισορροπούμε αρμονικά με αυτούς.
 Το Σάββατο έχουμε το βαρύ πυροβολικό των όψεων του Σαββατοκύριακου, την μερική έκλειψη Ηλίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Αυτή μας φέρνει μπροστά σε αξιολογήσεις, επανεκτιμήσεις και αναθεωρήσεις, στα λάθη και τις επιλογές μας, στην αξιολόγηση των σχέσεων μας, σε τακτοποιήσεις στην θέση που τους αρμόζει προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις που θα εξελίξουν την ζωή μας. Τα ζώδια που θα το νοιώσουν περισσότερο είναι αυτά του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο την Κυριακή, σηματοδοτεί τακτοποιήσεις, οργανωτικές ενέργειες, προγραμματισμούς, και διεκπεραίωση μικροπραγμάτων της καθημερινότητας μας. Ευνοημένοι είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και δευτερευόντως Καρκίνοι και Σκορπιοί. Την Κυριακή επίσης, σχηματίζεται το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, που μας διευκολύνει να έχουμε λογικές και συνετές σκέψεις χωρίς προκαταλήψεις, παρωπίδες, ψυχαναγκασμό και ιδεοληψίες, αλλά να είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και πειραματισμούς.
Ελπίζω ζωδιάκια μου, τα παραπάνω να σας φανούν χρήσιμα και να τα συνδυάσετε με τις προβλέψεις που ακολουθούν και αφορούν το καθένα από σας. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 28 έως 29 Ιουλίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:
ΚΡΙΟΣ
Ορμητικό Κριαράκι, το Ταυ τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο την Παρασκευή, σου δημιουργεί εκνευρισμούς, επιθετικότητα και απότομη συμπεριφορά που λίγο απέχουν από το να αρχίσεις να τσακώνεσαι με τους φίλους σου και το επόμενο βήμα είναι να συμβεί το ίδιο με το ταίρι σου αν μεταφέρεις αυτό το κλίμα στην σχέση σου. Να λοιπόν τι Δεν πρέπει να κάνεις. Άφησε να σε ηρεμήσει το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ένα από τα ζώδια που κυβερνά τον Ζυγό, και να επικρατήσει ηρεμία και ειρήνη στις σχέσεις σας.
Με την μερική Ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου, μπορεί να δεις να επιστρέφει μια παλιά σου αγάπη και να σε διεκδικήσει. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές για να μην δώσεις στο ταίρι σου λόγο να στενοχωρηθεί ή να αντιδράσει. Το παρελθόν παρήλθε, το παρόν παραμένει! Την Κυριακή, με το που περνά η Σελήνη στην Παρθένο, φορτώνεσαι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ευτυχώς για σένα, το μεγάλο τρίγωνο που αυτή σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις και κατά τρόπο που θα γίνει αφορμή να αναγνωριστεί η αξία σου και η προσήλωση σου στην δουλειά, που όμως θα γίνει αιτία παραπόνων από το ταίρι σου. Για να του χρυσώσεις τουλάχιστον το χάπι, κανόνισε να γιορτάσετε μαζί τα επινίκια για τις επιτυχίες σου.
Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, πρόσεξε τις κινήσεις σου να μην είναι παρορμητικές αλλά μελετημένες στοχευμένα και με σοβαρότητα. Το Σάββατο που ίσως εμφανιστεί κάποια παλιά αγάπη, σκέψου αν θα ανοίξεις την αγκαλιά σου ή πρώτα θα την περάσεις από ψιλό κόσκινο για να αποφασίσεις αν θα την δεχτείς. Την Κυριακή που θα έχεις εδώ και δυό μέρες μπλέξει με τα επαγγελματικά, κάποια ελπιδοφόρα γνωριμία από αυτόν τον χώρο θα εμφανιστεί πάλι.  
ΤΑΥΡΟΣ
Σταθερό και πεισματάρικο Ταυράκι, η  Σελήνη που την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο, γκρινιάζεις, παραπονιέσαι, τσακώνεσαι, αισθάνεσαι ότι αδικείσαι και τα ξεσπάσματα σου έχουν εύκολους στόχους τους κοντινούς σου ανθρώπους και το ταίρι σου. Βρες κάποια απασχόληση που θα σε εκτονώσει αντί να ανοίγεις μέτωπα, θα κάνεις κάτι χρήσιμο και τελικώς θα ευχαριστηθείς, όπως σου υποδεικνύει το εξάγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό, που θα είναι βάλσαμο για την διάθεση σου.
Το Σάββατο με την έκλειψη Ηλίου, θα βγουν στην μέση οικογενειακά θέματα που εκκρεμούσαν και τώρα απαιτούν επιτακτικά την λύση τους και αναγκάζεσαι επί τέλους να ασχοληθείς με αυτά. Κάνε συμμέτοχο σε αυτά το ταίρι σου για να μην νομίσει ότι το αποξενώνεις. Την Κυριακή έχεις μπροστά σου μια διαφορετική κατάσταση. Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω επιδρά ευεργετικά στην διάθεση σου και ασχολείσαι με το ταίρι σου. Πολύ καλή επιλογή και για τους δυό σας μια απόδραση με φίλους σε μια παραλία.
Αν δεν έχεις ταίρι, η ψυχική σου διάθεση δεν είναι η κατάλληλη την Παρασκευή για να αναζητήσεις, ενώ το Σάββατο ίσως δεχτείς κάποια κρούση από παλιά σου αγάπη. Την Κυριακή, κάτι πολύ ευχάριστο για τα αισθηματικά σου μπορεί να εμφανιστεί.  
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολυσύνθετε και επικοινωνιακέ Δίδυμε, η επικοινωνία σου θα υποφέρει με την Σελήνη την Παρασκευή να σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, με αποτέλεσμα λογοδιάρροια χωρίς ουσία και παρεξηγήσεις. Την κατάσταση σώζει το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με το ταίρι σου, ό,τι σας ευχαριστεί και την αγάπη σας.
Το Σάββατο η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στον Λέοντα, έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, γιατί η ασυνεννοησία δημιουργεί παρεξηγήσεις. Μην συμμεριστείς τις απόψεις, τις υποδείξεις και τις συμβουλές των συγγενών σου που αφορούν το ταίρι σου γιατί μόνο σε καλό δεν αποσκοπούν. Την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, η προσοχή σου είναι στραμμένη σε θέματα σχετικά με την οικογένεια σου και το σπίτι. Το μεγάλο τρίγωνο που η Σελήνη σχηματίζει, αφ’ ενός με τον Ουρανό από τον Ταύρο και αφ’ ετέρου τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, μπορεί να φέρουν νέα για τα οικονομικά σου που αυτόν τον καιρό πρέπει να τα δεις με σοβαρότητα και να συνεργαστείς με το ταίρι σου που θα συμβάλλει αποτελεσματικά με την αντικειμενική γνώμη του.
Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην ενεργήσεις παρορμητικά, αλλά με γνώμονα την διπλωματικότητα και την εξυπνάδα σου να σε καθοδηγεί. Το Σάββατο, ίσως κάνεις κάποια γνωριμία σε οικογενειακό περιβάλλον, αλλά αρχικά η επικοινωνία σας θα έχει δυσκολίες, ενώ την Κυριακή, μια γνωριμία ίσως δεν σε εντυπωσιάσει από την αρχή, όμως μια δεύτερη ευκαιρία που θα δώσεις και μια δεύτερη ματιά που θα ρίξεις, ίσως σου αλλάξουν γνώμη.  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Λέοντα την Παρασκευή και θα σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, σου φέρνουν ανησυχία και ανασφάλεια για τα οικονομικά σου. Όμως το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, σε καθησυχάζει υποδεικνύοντας ότι στο σπίτι σου, στην ασφάλεια και την θαλπωρή που σου χαρίζει θα βρεις την ηρεμία που σήμερα χρειάζεσαι. Θα την απολαύσεις αν μείνεις εκεί με το ταίρι σου και χωρίς να τραυματίσεις το πορτοφόλι σου.
Το Σάββατο με την έκλειψη του Ηλίου, που γίνεται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, γίνεσαι πιο ανασφαλής υλικά και συναισθηματικά. Ίσως εκδηλώσεις κτητικότητα προς το ταίρι σου και προσπαθήσεις να το χειριστείς, πράγμα που δεν θα το δεχτεί αδιάφορα, αλλά θα αντιδράσει έντονα. Την Κυριακή με την Σελήνη να περνά στην Παρθένο και να σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, μπορείς πλέον να επικοινωνείς απρόσκοπτα, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, οι επαφές με τους συγγενείς και τους φίλους σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένες. Θα περάσετε εσύ και το ταίρι σου εξαιρετικά καλά αν τους οργανώσετε σε μια μεγάλη συγκέντρωση.
Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή είναι κατάλληλη ημέρα για να αναζητήσεις ταίρι, ενώ το Σάββατο χρειάζεται προσοχή που θα στρέψεις την προσοχή σου αναλόγως με το τι αναζητάς. Την Κυριακή έχεις πιθανότητα να ανακαλύψεις το μελλοντικό σου ταίρι μέσα από το στενό οικογενειακό ή φιλικό σου κύκλο.  
ΛΕΩΝ
Μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, την Παρασκευή με την Σελήνη στο ζώδιο σου και το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, σου βγαίνει εγωκεντρισμός και ισχυρογνωμοσύνη που επιρρεάζουν αρνητικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με πρώτη αυτή με το ταίρι σου και επακόλουθο εντάσεις. Το ευεργετικό εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό να εκμεταλλευθείς προκειμένου να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου, καθώς η επικοινωνία σου γενικώς και ειδικά αυτή με το ταίρι σου θα αποκατασταθεί, και αν κάνεις παρέα με συγγενείς και φίλους, αυτή η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει.
Το Σάββατο με την έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στον άξονα του ζωδίου σου με τον Υδροχόο, θα πρέπει να προφυλάξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς θα τις βάλλουν σε κίνδυνο ο εγωκεντρισμός και η αλαζονική έπαρση που θα εκδηλώσεις και που πρέπει να καταπολεμήσεις. Έχεις άλλα χαρακτηριστικά, όπως η δοτικότητα και η μεγαλοσύνη σου που πρέπει να προβάλεις στο ταίρι σου προκειμένου να αναζωογονήσεις την σχέση σας. Την Κυριακή με την Σελήνη πλέον στην Παρθένο να σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σε απασχολούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου που φαίνεται ότι θα έχεις επιτυχίες σ’ αυτά. Αν όμως δημιουργηθεί κάποια επιπλοκή, κάνε το ταίρι σου κοινωνό και συμμέτοχο της κατάστασης, γιατί αυτό θα συμβάλλει θετικά στην σχέση σας.
Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή που είναι ευνοϊκή, ίσως κάνεις εύκολα μια γνωριμία, ενώ η γνωριμία του Σαββάτου θα είναι μοιραία. Την Κυριακή πριν αποφασίσεις σχετικά με μια νέα γνωριμία, ανάλυσε την διεξοδικά και σχολαστικά, κάνε την φύλλο και φτερό πριν μπλέξεις μαζί της.  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λογικέ και εργατικέ Παρθένε, με την Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, σου δημιουργούνται εντάσεις, εσωστρέφεια και εκνευρισμός από τις υποχρεώσεις που προκύπτουν η μία μετά την άλλη. Η διάθεση σου θα φτιάξει κάπως από μια είδηση που το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σου φέρει και που πιθανόν σχετίζεται με τα οικονομικά σου. δες μόνο την ευχάριστη πλευρά και μην ξεσπάσεις τα νεύρα στο ταίρι σου.
Το Σάββατο με την μερική έκλειψη Ηλίου στον άξονα Λέοντος-Υδροχόου, αισθάνεσαι ότι κουράστηκες και σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου και έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Ίσως και να κουράστηκες και ψυχικά και να προβάλλεις τα απωθημένα σου, οπότε για να προλάβεις αντιδράσεις από το ταίρι σου, ενημέρωσε το για την κατάσταση σου. την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σχηματίσει μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, επιστρέφει η καλή σου διάθεση, ανοίγουν οι επικοινωνίες σου, έχεις όρεξη να δεις φίλους και συγγενείς, κάνεις βόλτες και διασκεδάζεις με το ταίρι σου. επιτέλους μια ευχάριστη ημέρα και για τους δυό σας.
Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή ίσως είναι η μέρα που θα υπάρξουν αλλαγές στα αισθηματικά σου. το Σάββατο, καλού κακού να έχεις προετοιμαστεί για μια επιστροφή από το παρελθόν σου, την δε Κυριακή η προετοιμασία θα χρειαστεί για μια ¨κατά μέτωπον¨ ερωτική επίθεση και  πολιορκία που θα δεχτείς.  
ΖΥΓΟΣ
Κομψέ και γοητευτικέ Ζυγέ, την Παρασκευή η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σου χαλάσει την διάθεση και θα σε κάνει εσωστρεφή, και θα σου δημιουργήσει καχυποψία απέναντι στους φίλους σου. Ευτυχώς θα υπάρχει και το ευνοϊκό εξάγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από το ζώδιο σου που θα συντελέσει στο να έλθει πιο κοντά σου το ταίρι σου, να σου προσφέρει την συμπαράσταση του και να καθησυχάσει τις ανησυχίες και την αναστάτωση σου.
Το Σάββατο, η έκλειψη του Ηλίου, εντείνει περισσότερο την αμφισβήτηση των φιλιών σου και την σχέσεων με τις κοινωνικές ομάδων που συμμετέχεις. Επειδή οι απόψεις που έχει το ταίρι σου είναι απόλυτες και θα σου επιρρίψει ευθύνες γιατί συνεχίζεις αυτές τις σχέσεις που τις αμφισβητείς, καλύτερα να μην έχει καθόλου ανάμιξη, γιατί μπορεί να σε εξωθήσει σε αποφάσεις ¨εν θερμώ¨, για τις οποίες μάλλον θα μετανοήσεις αργότερα. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, θα νοιώσεις την συσσωρευμένη ψυχική κόπωση που θα σε κάνει να αρνηθείς να ασχοληθείς με τα καθημερινά σου. Όμως το μεγάλο τρίγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα σου επιτρέψει να ξαναβρείς τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις σου, και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου που έχεις έναντι του σπιτιού και της οικογενείας σου, και να χρησιμοποιήσεις το διπλωματικό σου ταλέντο για να πειστεί το ταίρι σου να προσφέρει την βοήθεια του.
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μια ευχάριστη έκπληξη την Παρασκευή, από την εκδήλωση του ενδιαφέροντος προσώπου που δεν την περίμενες, ενώ το Σάββατο, κάποια από τις φιλικές σχέσεις σου μπορεί να γίνει αισθηματική. Την Κυριακή, κάποια νέα γνωριμία θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, καθώς δεν θα μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις αν οι εκδηλώσεις του έχουν ερωτικές προεκτάσεις.  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφασιστικέ και μυστικοπαθή Σκορπιέ, θα προβληματίσουν και θα σε γεμίσουν νεύρα τα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά σου την Παρασκευή, με την Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Φαίνεται όμως ότι το ταίρι σου έχει διαφορετικές απόψεις και αυτό θα γίνει αιτία εκνευρισμών και συγκρούσεων. Ευτυχώς, ακολουθεί το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό που θα ηρεμήσει τα πνεύματα και θα συμφιλιωθείτε.
Το Σάββατο η έκλειψη του Ηλίου στον άξονα Λέοντος-Υδροχόου σου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια και ανησυχία σχετικά με την εικόνα και την αναγνώριση σου στα επαγγελματικά και κοινωνικά. Θα είναι λάθος να μεταφέρεις αυτό το κλίμα στην σχέση σου και μην κάνεις διορθωτικές κινήσεις τώρα. Όταν επιστρέψει η ηρεμία και η ψυχραιμία οι ανησυχίες σου θα αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σχηματίσει μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα ευνοήσει τις φιλικές σχέσεις σου και αυτές με ομοϊδεάτες σου. Αυτήν την φορά το ταίρι σου θα είναι κοντά σου, θα συμμερίζεται τις ιδέες σου και θα συμμετέχει στις δραστηριότητες σου.
Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή σου ¨πηγαίνει¨ για να φλερτάρεις, όμως και το Σάββατο δεν πάει πίσω, ενώ την Κυριακή ίσως βρεις το ταίρι σου σε χώρους που μοιράζεσαι τις ίδιες ιδέες με άλλους.  
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανεξάρτητο Τοξοτάκι, με την Σελήνη στον Λέοντα την Παρασκευή τίποτε δεν μπορεί να σε κρατήσει μέσα, έχεις ανάγκη να φύγεις, να ταξιδέψεις, να πας διακοπές. Όμως υπάρχει και το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο που βάζει τρικλοποδιές και σου ανατρέπει τα σχέδια, φέρνει  εκνευρισμό και βγάζει απωθημένα. Κράτησε τα αυτά έξω από την σχέση σου και μην τσακωθείς με το ταίρι σου με αφορμή περασμένες ιστορίες.
Το Σάββατο με την έκλειψη Ηλίου που γίνεται στον άξονα Λέοντος-Υδροχόου, πάσχει η επικοινωνία σου με αποτέλεσμα εκνευρισμό, εντάσεις και παρεξηγήσεις με τους γύρω σου. Για να αποφύγεις τα δυσάρεστα, βρες διέξοδο εκτόνωσης, με το να ασχοληθείτε με το ταίρι σου με κάτι που σας ευχαριστεί και απόφυγε ό,τι χαλάει την ατμόσφαιρα. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στην Παρθένο και σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, κάνοντας το ενδιαφέρον σου να στραφεί αποκλειστικά στην πρόοδο σου σε οικονομικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Όλες οι προοπτικές είναι υπέρ σου και θα έχεις την απεριόριστη συμπαράσταση από το ταίρι σου σε αυτές τις προσπάθειες.
Αν είσαι μόνος/η, κάποια γνωριμία που έκανες στο παρελθόν, πιθανόν την Παρασκευή να βρει την ευτυχή της κατάληξη. Το Σάββατο, με μια γνωριμία που θα κάνεις θα είναι δύσκολη η συνεννόηση μεταξύ σας, καθώς κανείς από τους δυό σας δεν θα εκπέμπει σαφή μηνύματα, ενώ την Κυριακή υπάρχει περίπτωση να βρεις ταίρι στο επαγγελματικό περιβάλλον σου. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συντηρητικό και φιλόδοξο Αιγοκεράκι, θα πρέπει να είσαι προσεκτικό την Παρασκευή που η Σελήνη στον Λέοντα θα σου προκαλέσει ψυχική αναστάτωση, εσωστρέφεια και θα σου βγάλει και απωθημένα. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν με το Ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από Ταύρο, που θα επιβαρύνει την σχέση σου. Μην αφήσεις στα απωθημένα σου να πάρουν το ‘πάνω χέρι’ και προκαλέσουν πρόβλημα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μια αχτίδα χαράς θα σου δώσει το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό με κάποιο καλό νέο για τα επαγγελματικά σου.
Επειδή το Σάββατο η ηλιακή έκλειψη θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση, θα πρέπει να απομακρύνεις από την σχέση σου τα αρνητικά σου συναισθήματα και να εκφράσεις στο ταίρι σου τον έρωτά σου, ζώντας αξέχαστες στιγμές μόνο για δύο, αφού η λίμπιντό σου θα είναι ανεβασμένη. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο σχηματίζοντας μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από το ζώδιό σου αλλάζοντας την διάθεσή σου. Ανοίγει η καρδούλα σου και αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου και σε ότι σας προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση.
Αν είσαι μόνος/η  και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή, μην επιρρεαστείς από τα απωθημένα σου, το Σάββατο προβλέπεται μια νέα σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος και την Κυριακή ένας μεγάλος έρωτας μπορεί ξαφνικά να μπει στην ζωή σου.  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρωτοπόρε, εκκεντρικέ Υδροχόε, πρόσεξε την Παρασκευή που η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζοντας Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιό σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο, βάζοντας στο στόχαστρο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις προκαλώντας σου εκνευρισμό και υπερένταση. Για να αποφύγεις τους καυγάδες με το ταίρι σου, θα πρέπει να πάρεις την βοήθεια του εξαγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ζυγό, να οργανώσετε μαζί μια παρέα από αγαπημένους σας και να περάσετε καλά.
Το Σάββατο η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα κάνει προτεραιότητά σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, και σου προκαλεί την ανάγκη να έχεις όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σου ικανοποιημένα, ώστε να έχεις την απόλυτη εκτίμηση και αποδοχή τους. Η παγίδα εδώ είναι ότι είσαι διατεθειμένος/η να παραβλέψεις τις δικές σου επιθυμίες. Αυτή σου η προσπάθεια έχει πρώτο και κύριο αποδέκτη το ταίρι σου που ενθουσιάζεται μαζί σου. Πάντως ‘μάζευε’ τα πολλά λόγια, γιατί όλο και κάποια παρεξηγησούλα μπορεί να προκύψει. Φτάσαμε και στην Κυριακή που η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και σου χαλάει κάπως την διάθεση προκαλώντας σου εσωστρέφεια. Αλλά είναι το μεγάλο της τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, που διορθώνει τα πράγματα και σε ωθεί να ασχοληθείς μαζί με το ταίρι σου είτε με θέματα του σπιτιού σου, π.χ. να αλλάξετε την διακόσμηση, είτε να κάνετε μια επίσκεψη για σπιτικό φαγητό στο πατρικό σου.
Αν είσαι μόνος/η και κάνεις νέες γνωριμίες της Παρασκευής, μπορεί να σε εκνευρίσει και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, του Σάββατου θα ξεκινήσει σαν φιλική αλλά γρήγορα θα εξελιχτεί σε ερωτική, και της Κυριακή έρχεται για να καταλάβει την πρώτη θέση στην καρδιά και την ζωή σου.  
ΙΧΘΥΣ
Ρομαντικό, ονειροπόλο Ψαράκι, η Παρασκευή με την Σελήνη στον Λέοντα δείχνει ότι σε έχει κουράσει η καθημερινή σου ρουτίνα και το Ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο, σου βάζουν στο μυαλό σκέψεις για το πώς θα μπορούσες να την αλλάξεις. Έρχεται όμως το εξάγωνό της με την Αφροδίτη από τον Ζυγό να ανεβάσει τον ερωτισμό και την λίμπιντό σου στα ύψη, οπότε καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τον έρωτά σου για το ταίρι σου και άσε για άλλη φορά αλλαγές και ανακατατάξεις.
Το Σάββατο η έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα φέρνει προβληματισμούς και ανακατατάξεις στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και, όπως είναι φυσικό, αναστατώνεσαι και εκνευρίζεσαι. Το κακό είναι ότι το ταίρι σου δεν δείχνει να συμμερίζεται τις ανησυχίες σου και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην τσακωθείτε. Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σχηματίζοντας μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπαίνουν στο κέντρο του κάδρου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εσύ με ρεαλισμό και ορθολογισμό δίνεις στον/στην καθένα/καθεμία την θέση που του/της αρμόζει στην ζωή σου και από αυτήν την διαδικασία το ταίρι σου βγαίνει ο/η πλέον ευνοημένος/η.


Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή περιόρισε τις παρορμήσεις σου σε μια νέα γνωριμία, το Σάββατο μπορεί να δεχθείς μια ξαφνική αισθηματική ‘επίθεση’ και την Κυριακή άτομα του στενού σου περιβάλλοντος θα φροντίσουν να σε ζευγαρώσουν. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.