Θρήνος στην Πελασγία για τον χαμό 38χρονου στο κυνήγι τα ξημερώματα – Δεν άντεξε ο πατέρας του και λιποθύμησε στον τόπο της τραγωδίας.

Ασύλληπτη τραγωδία, με θύμα έναν 38χρονο, σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής (26/8) σε κυνήγι στην περιοχή της Πελασγίας.

Προτού χαράξει, ένας 38χρονος παρέα με τον 51χρονο γαμπρό του, ξεκίνησαν για κυνήγι στήνοντας σε διαφορετικά σημεία καρτέρι στη θέση “Ριζό”, πάνω από την ΠΑΚΟ.Άγνωστο παραμένει υπό ποιες συνθήκες ο 51χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 38χρονο κουνιάδο του, καθώς όλα δείχνουν πως τον πέρασε για αγριογούρουνο.

Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους δικούς του μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό το οποίο είχε συμβεί. Ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν και ο πατέρας του 38χρονου, που δεν άντεξε και λιποθύμησε. Κατόπιν, διακομίστηκε και αυτός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Τραγική λεπτομέρεια, το γεγονός πως η οικογένεια του θύματος ετοιμαζόταν για γάμο σε μερικές μέρες, αφού πάντρευε το μικρότερο της γιο!

Ο 51χρονος, ο οποίος σκότωσε κατά λάθος τον κουνιάδο του, είναι σοκαρισμένος και κρατείται στο ΑΤ Στυλίδας, το οποίο ανέλαβε τη διερεύνηση για την εξακρίβωση των γεγονότων.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.