Ο Joey και η Casi Rott, μαζί με τις δύο κόρες τους, ανυπομονούσαν για την  άφιξη των τρίδυμων. Η Casi είχε πει ότι το να κουβαλάει μέσα της αυτά τα μωρά ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχε κάνει ποτέ. Χρειάστηκε πολύ δύναμη μυαλού και σώματος. Ωστόσο, η γέννα αυτών των μωρών είχε μεγάλο αντίκτυπο στο σώμα της.
Τα γέννησε με καισαρική λίγο πρόωρα. Εκείνη και τα μωρά έμειναν στο νοσοκομείο για να βεβαιωθούν ότι ήταν όλοι υγιείς. Μερικές μέρες αργότερα, οι γιατροί είπαν στην Casi ότι ήταν αρκετά υγιής έτσι ώστε να επιστρέψει στο σπίτι. Ωστόσο, αργότερα την ίδια μέρα άρχισε να νιώθει πόνους στο στήθος.
Οι γιατροί ανακάλυψαν έναν θρόμβο στα πνευμόνια της, λόγω της έντονης εγκυμοσύνης και της καισαρικής. Οι γιατροί της αραίωσαν με φάρμακα το αίμα και σύντομα επέστρεψε στο σπίτι, ενώ τα μωρά έμειναν στο νοσοκομείο για λίγο παραπάνω.
Τότε συνέβη κάτι αδιανόητο. Η Casi ένιωσε περισσότερους πόνους και ο Joey την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
3
Η Casi τα έβγαλε πέρα με την εγκυμοσύνη σαν πραγματική πολεμίστρια. Στις 34 εβδομάδες, παρά την καταπόνηση του μυαλού και του σώματος παρέμενε χαμογελαστή. Ανυπομονούσε να κρατήσει τα 3 μωρά της στην αγκαλιά της.
4
Η Tenley και η Chlοe ήταν ενθουσιασμένες με τα 3 αδερφάκια που θα αποκτούσαν σύντομα. Φαίνεται από τη φωτογραφία πόσο καλές μεγάλες αδερφές θα γίνουν, πριν καν γεννηθούν τα τρίδυμα. Οι γονείς τους ήταν περήφανοι για εκείνες.
5
Μετά από την σχετικά πρόωρη καισαρική, η Casi μπόρεσε να κρατήσει όλα της τα μωρά μαζί στην αγκαλιά της για μία φορά. Ζήτησε να μην φαίνεται το πρόσωπο της, γιατί έκλαιγε από δάκρυα χαράς. Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.
Σύντομα, επέστρεψαν σπίτι. Όμως η Casi άρχισε να νιώθει πόνους στο στήθος. Ο Joey την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
6
Τώρα η μεγάλη αδερφή, η Chloe, κρατάει τα μωρά στην αγκαλιά της με ένα χαμόγελο, όπως η μητέρα της. Φυσικά της λείπει η μητέρα της, αλλά αυτά τα 3 μωρά δεν παύουν να είναι μια ευλογία για την οικογένεια. Είναι μια όμορφη, αγαπημένη οικογένεια όλοι μαζί.
7
Ο Rott και τα παιδιά του έχουν τώρα ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια τους. Αν και είναι ευγνώμων που και τα 5 παιδιά του είναι υγιή, του λείπει η γυναίκα του. Δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσει μετά από αυτήν την τραγωδία, αλλά εκείνος και η οικογένεια του είναι δυνατοί.
Ο Rott δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία με αυτά τα απλά λόγια: “Μόλις γύρισα σπίτι. Τόσο γλυκόπικρη μέρα… Μας λείπει πραγματικά η Casi”. Η κοινότητα έμαθε την τραγική τους ιστορία και δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe στο όνομα της Casi.
Χάρη στην καλοσύνη της κοινότητας και άλλων ανθρώπων, έχουν συγκεντρωθεί περίπου $145.000 και προμήθειες για τον Joey και τα 5 πανέμορφα παιδιά του.
Δείτε τον Joey να διηγείται την ιστορία του στο παρακάτω βίντεο.

Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.